Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
nie! moze byc w ubraniu, bez, to juz pozniej....!
pozdrowionka
Member of ABCDEFG Polska. 15% miesiecznie bez ryzyka! Zapraszam.
Niestety to są najlepsze moim zdaniem ujęcia, które udało mi się zrobić. Skoro jednak chcecie więcej to jeszcze raz sprawdzę czy coś będzie nadawać się do publikacji.
ale to niestety później bo teraz czasu brak...
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
No wiesz dziewczyny mniamuśne to czemu mają się znudzić a poza tym zdjęcia też są fajnie także jedno przy drugim bardzo dobrze się ogląda. Jakby to powiedzieć....., przecież wiesz, że na "cycki" zawsze jest popyt i popęd, noooooo chyba, że się chadza na pomarańczowe pochody ale to nie mój problem i nie moje zmartwienie hehe![]()
Dajesz ziomus,
swietne fotki o lasencjach juz nawet nie wspominam...
pozdrowionka
Member of ABCDEFG Polska. 15% miesiecznie bez ryzyka! Zapraszam.
A ja swoją drogą lubię meta-sesje zdjęciowe. Jest modelka + jeszcze fotograf, masa sprzętu, kawałki studia, których normalnie się nie foci. Psychoanalitycznie bym zinterpretował, że to taka erotyka dla fotografów
Innymi słowy @Lilen, prosimy o jeszcze![]()
Kolejna porcja również świetna. Naprawdę ciekawe, dokładnie tak jak napisał kolega wcześniej.![]()