Trzeba będzie przyzwyczajenia zmienić... A teraz kilka obiecanych zdjęć z "mikrusowego" archiwum. Zdjęcia zrobiłem w listopadzie 2012 r. (to z biedronką też).
Trzeba będzie przyzwyczajenia zmienić... A teraz kilka obiecanych zdjęć z "mikrusowego" archiwum. Zdjęcia zrobiłem w listopadzie 2012 r. (to z biedronką też).
Ziootek
E-30; E-P3; mZD 14-42; "dekielek" 15 mm; ZD 14-54; ZD 9-18; ZD 40-150; Sigma 24; Metz 48-AF1
Fajnie wyszły te z winietą z lasu i bagien. Kolego u mnie koło bloku lata tyle biedronek, że ojeje. Potem w domu wałęsają się nawet w połowie listopada. Najlepsze jest to, że jak większość z nich dobiega końcowi życia gdzieś koło końca września to się gromadzą w pokaźne kupki w górnych rogach okien i tak schodzą z tego świata no i trzeba je zgarniać. Mieszkam tu gdzie mieszkam już prawie trzy lata i każdej jesieni jest to samo. Może jak teraz będzie podobnie to zrobię im zdjęcie
strOOs fajna ta druga fotka![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Dobrze, to już ostatnia fotka i koniec mdłego terroru świątecznego.
PS.
W poprzednich próbach widzę że były problemy z osadzeniem w tagu
https://forum.olympusclub.pl. Przez chwilę po umieszczeniu widziałem te fotki a po jakimś czasie już nie. Tu skorzystałem z zewnętrznego źródła. Są tu jakieś obostrzenia na takie osadzanie fotek?\r\n\r\n[IMG]http://farm9.staticflickr.com/8228/8363131923_b316577912_b.jpg]źródło[/url]
Jacek
Robiłem jak w 2) przy czym link był do forum.olympusclub.pl. A z tym ostatnim zamieszałem z flickerem.
Do siedmiu razy sztuka (albo do bana).
Jacek
Ostatnio edytowane przez marianoo ; 9.01.13 o 12:18
Ok, czyli trzeba się uciec do małego oszustwa. Spróbuję następnym razem. Dzięki.
Jacek
Porcja zdjęć zrobionych dzisiaj wieczorem. Wszystkie fotki zrobione "dekielkiem" (jakoś go ostatnio od korpusu nie odpinam). Oba zdjęcia kościoła i zdjęcie ratusza Bemowa to HDR'y złożone z 9 klatek każdy. Korektę zdjęć robiłem PS Elements 11. Jeżeli ktoś używa którejś z poprzednich wersji (ja przesiadłem się z 6), to polecam aktualizację. Nowa wersja daje o wiele więcej możliwości edycyjnych (w tym m.in. możliwość dodawania winiety na zdjęcie czy nakładanie efektu Łomo).
Amfiteatr w Parku Górczewska
Ławka
Kościół pw. Bogurodzicy Maryi
Kościół pw. Bogurodzicy Maryi
Ratusz Bemowa
Ziootek
E-30; E-P3; mZD 14-42; "dekielek" 15 mm; ZD 14-54; ZD 9-18; ZD 40-150; Sigma 24; Metz 48-AF1