Ziootek1971 ale to na palcach jednej ręki by policzył.
To jeszcze dorzucę z Pan 45-150. Wiem, przydało by się trochę światła ale nie chciałem całej chaty w bąbce przemycać.
![]()
Ziootek1971 ale to na palcach jednej ręki by policzył.
To jeszcze dorzucę z Pan 45-150. Wiem, przydało by się trochę światła ale nie chciałem całej chaty w bąbce przemycać.
![]()
Jacek
Marek,
bardzo klimatyczne zdjecie
Jbator - nie wyswietla sie zdjecie.
Wrzesien 2010, Toronto
G1, 45mm f/2.8 @ 6.3
Pozdrawiam!
Nasza ZABAWA z u43
@ Jerry_R: chciałbym mieć taki zapas fotek z "mikrusa". No cóż, wszystko jeszcze przede mną. Zajrzę w domu będąc do mojego lichego (jak na razie) archiwum i coś zamieszczę
Ziootek
E-30; E-P3; mZD 14-42; "dekielek" 15 mm; ZD 14-54; ZD 9-18; ZD 40-150; Sigma 24; Metz 48-AF1
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Można i tak.
Ziootek
E-30; E-P3; mZD 14-42; "dekielek" 15 mm; ZD 14-54; ZD 9-18; ZD 40-150; Sigma 24; Metz 48-AF1
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Może tym razem się uda - P 45-150
![]()
Jacek
To dzieki jednej z wiekszych zalet u43 - mozesz miec sprzet prawie zawsze ze soba
Jest jeden obszar, gdzie nie ruszajac sie nie wiem jak daleko - mozna robic ciagle nowe, ciekawe zdjecia - ulica
Wszelkie bazary, skrzyzowania, place, parki, komunikacja publiczna itd. itd.
---------- Post dodany o 14:24 ---------- Poprzedni post był o 14:20 ----------
Czasem moze to rozsadniej.
Sa momenty, kiedy eksperymentuje, ale nieraz - im mniej tym lepiej
---------- Post dodany o 14:25 ---------- Poprzedni post był o 14:24 ----------
Jbator - teraz widac, dzieki za kolejny swiateczny akcent![]()
Pozdrawiam!
Nasza ZABAWA z u43
Też takie miałem. Mówię Ci zmień to bo potem masz z czego wybierać aby nawet coś wybrać ze wszystkiego a po drugie ja robię tak od kilku miesięcy to już zauważam, że to co na początku wydawało się nie tak zaczyna nabierać nowego wyrazu. Nie ma się co bać nawyki z 36 klatek zostają ale masz za to praktycznie niegraniczną ilość z którą zrobisz co chcesz
. Spróbuj a myślę, że przyznasz mi racje za kilka miesięcy. Ja nie robię zdjęć codziennie ale co jakiś czas czy to rodzinne czy normalne czy nawet głupie ale potem masz margines/pobocze jak na autostradzie co na drodze powiatowej jest nieosiągalne
---------- Post dodany o 18:18 ---------- Poprzedni post był o 18:17 ----------
Fakt ale nawyki tego co lubimy i jak lubimy zawsze zostają czy ma się 36 klatek czy 36 Terabajtów![]()