Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Lubię, lubię czirki. Hmmm, Janeczek Ty zboczeńcu jeden, dzisiaj to chyba specjalnie takie pozycje wyłapałeś coby każdy patrzył w krocze a nie w oczy. Aż chce się rzec AJ LAWIU BEJBE do bólu![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Ty stary perwersie![]()
Ale komplementa ci dalem![]()
No dobra, jeszcze na noc dla niegrzecznych chlopcow...
'Len AJ tink ebaut ju AJ to cz m..'
Jes Czarus, bejbe...
Tyryt, tyryt, tym tyryrymtymtyrym... Tyryyyym tyryrym![]()
Muw dat masyl end szejkit...
pozdrowionka
Ps
Kto mi powie, jaka apka do wyrzucania fot na flikra pod androida ALE! Musi być opcja wyrzucania calego katalogu jako seta, bo potem mi się nie chce bawić w edycje teraz kombinuje po różnych serwisach i jest dramat...
Member of ABCDEFG Polska. 15% miesiecznie bez ryzyka! Zapraszam.
Każdy facet to zboczeniec a ci co udają że nie są to mają widocznie jakieś kompleksy
I tak chcąc nie chcą zeszliśmy na śliskie tematy ale skoro to fun to fun i nie zamierzam udawać och ach bułkę przez bibułkę, bon ton, srali mazgali, więc jedziemy z koksem i teraz komentarz do Twoich zdjęć.
Druga fotka wymiata, jeszcze tylko jej obrożę i smycz na szyję założyć i chajna dana bawimy się maleńka do rana. Z kolei ta z czwartej ma fajniutkie zderzaki i szczerze mówiąc tak po motoryzacyjnemu to większość parkowałbym tam "na zderzaki" i wcale nie martwiła się tym, że swoje cacuszka rodowe poobija
.
Ciekawe kto się obruszy i z minusa za tekst pojedzie?
Dobra to teraz ja ale świetlenie z drugiego pierścienia z sześcioma płaszczyznami - normalnie choinki nie muszę w tym roku nabywać![]()
Ostatnio edytowane przez CzaRmaX ; 1.12.12 o 05:41
No to jeszcze kosmiczna wersja mojej Cytrynki![]()
No dobra, poswintuszylismy jako stare zwyrole, teraz kropka nad i:
Należy zauważyć, iz panie przedstawione na zdjęciu, są wysokowykwalifikowanymi czirkami, czasem zastanawiam się jak one to robią, oczywiście pozartowali my sobie ale trzeba nadmienić, iz owe dziewczęta są nieodlacznym elementem spotkań naszych koszykarzy i to na poziomie światowym, tu z tego miejsca pragnę podkreślić, iz należy im się ogromny szacunek i podziw za trud i prace oraz serce, które wkladaja w swoja pasje, wszelkie komentarze, naruszające ich godność, będą niemile widziane, dopuszczalny jest tylko zachwyt i podziw.![]()
Pragnę im z tego miejsca serdecznie podziękować i pozdrowic życząc im dalszych sukcesów.
Żeby nie byli, teraz parę zdjęć, które można podziwiać...
Trud.
Poświęcenie.
Ryzyko.
Sztuki walki.
Gimnastyka.
Cheerleaders Flex Sopot!
pozdrowionka
No ja bym nie potrafił tak zrobić jak one czyli są nieźle wyćwiczone. Przy pierwszej pozie chyba coś by mi gdzieś pękło
![]()