Hehe dobre opisy. Patrz, dobrze te czirki z ostatniej fotki wytrenowałem w tej pozycji![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Fotki jeszcze robię, kocham tablecik, no genialnie się na tym robi foty
Czarus, a co powiesz na taka koncepcje?![]()
Disko aż lzy wycisko...![]()
pozdrowionka
Member of ABCDEFG Polska. 15% miesiecznie bez ryzyka! Zapraszam.
Rozumiem, czirki się przejadly....
Nie to nie...
Foch.
pozdrowionka
Member of ABCDEFG Polska. 15% miesiecznie bez ryzyka! Zapraszam.
Ale fajna niunia rozgrzana do czerwoności - biorę ją w ciemno razem z blondysią z tyłu.
Ja nie mam fochów tylko sobie żartowałemmmmmmmmmmm. Lubię czireczki i inne laseczki. Wiecie co? Do czegoś Wam się przyznam? Cholera ja wiem ,że to forum foto i różne duciowate artyzmy tu wyczynią ale ja na fotki patrzę w ten sposób czy jest ona tak zrobiona, że miałbym ochotę potarmosić modelkę czy nie hihi. Znaczy chyba normalny jestem
![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
No to rozdziobią nas kruki i wrony
---------- Post dodany o 09:03 ---------- Poprzedni post był o 08:59 ----------
A teraz zobaczcie jaki zdolniacha jestem - jedna fotka, jeden pstryk a 3 razy potrafię komuś pokazać co ma sam sobie zrobić. A tak nawiasem mówiąc to zdjęcie całkiem przypadkowo na tle budynku sądu
![]()
Ostatnio edytowane przez CzaRmaX ; 30.11.12 o 10:33
CzaRmaX nie wiem jak Ty to robisz, ale nie umiem oglądać Twoich fotek, no tabula rasa po prostu... czy tylko ja tak mam? chyba już ktoś też sie żalił na ten problem