Czarny Czarusiu,
Ciężko będzie czirki przekabacic..
Chyba, ze jakiś transparent zrobisz i przyslesz![]()
Tymczasem podgrzewane bodaj z g1 jak nie to nie bijcie![]()
Mala melomanka...
pozdrowionka
Czarny Czarusiu,
Ciężko będzie czirki przekabacic..
Chyba, ze jakiś transparent zrobisz i przyslesz![]()
Tymczasem podgrzewane bodaj z g1 jak nie to nie bijcie![]()
Mala melomanka...
pozdrowionka
Member of ABCDEFG Polska. 15% miesiecznie bez ryzyka! Zapraszam.
Jak da radę to będę bardzo szczęśliwy a jak nie da rady to będę też bardzo szczęśliwy tylko bez jednej fotki więcej w życiu![]()
Fota dobra - no i cisza w domu![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Jak mnie tak leb będzie napier.. Jak dziś, to jutro na żadne czirki nie jade...
Tymczasem znowu nikt nic nie wkleja, to metoda na Jerrego, zapomniane, podgrzewane...
Harlem globtrotters to pikus...
pozdrowionka
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Dawno mnie tu nie było - z dwa dni a czuję się jakby miesiąc minął
Moje dzisiejsze pierwsze foto w życiu z wykrzywionym Heliosem. Powiedzcie mi jedno - takie foty pewnie najlepiej robi się na dużą odległość?
A tutaj poniżej zero zabawy z PS i tym podobnymi programami, jedynie jak już to zmiana na B-C i kontrast z jasnością. I nie jest to też żadna nakładka, wszystko to jeden pstryk w mig
![]()
Ostatnio edytowane przez CzaRmaX ; 28.11.12 o 04:44
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Wlasnie, Janeczek powinien cykac na 11 Listopada, potem dawac swoje zdjecia tych "poszukiwanych" wraz ze swoim komentarzem
Musialbym pozyczc zolnierzyki od CzaRmaX, kolejke od Ciebie, mgle od Adama i Ziootka, naklejki od Jana i dzwonnice od Nightelf'a
A Steve'a Huff tam nie spotkales?
Tak to juz jest, moj syn to czesto cos pod poduszke, albo obok kladzie, ale u Ciebie by bylo ciezej, choc ponoc i z koniem spac sie da
U ha ha
Uff
Jan - normalnie facet z glowa konia, bez zartow
DD - parowozow nigdy za wiele
Sliczne aniolki na ostatnich zdjeciach
A ze mnie sie smial
* * *
Wrzesien 2010
G1, 45mm f/2.8 @ 6.3
G1, 7-14mm @ 7mm
Pozdrawiam!
Nasza ZABAWA z u43
A ja coś z innej parafii - częstochowskiej. Cudaków ci u nas dostatek a i Cuda się zdarzają.
Lubię sobie popstrykać.
Czarus nie widzę twoich fot, wszystkie widzę, tylko nie twoje ostatnie, tylko ja tak mam?
Kotletowo...
pozdrowionka
Ja je widzę a inni to nie wiem
Co on robi czeka na jakąś co na niego wejdzie?
Masz tu miniatury
Zabawne są te pierścienie na obiektyw od KIEVA 6x6. Tata ma 4 to mu zakorbiłem 2 z najfajniejszym efektem.
A tak nawiasem mówiąc to bardzo dobrze współpracują z moim kitowy obiektywem Olka (14-42) po zastosowaniu przejściówki z 37 na 62 - ja mam kilka pierścieni pośrednich aby dojść do właściwego wymiaru to tylko przy najmniejszej ogniskowej widać lekkie zarysy winiety na brzegach ale jakbym miał taki pierścień od razu z 37 na 62 to pewnie przy najmniejszej ogniskowej już nie było by widać tych zarysów.
Bałem się, że z oczkiem Olka przy takiej wielkości tego pierścienia to będzie porażka a tym czasem okazało się, że efekt jest bardzo dobry i łapie całość pierścienia i okazało się dodatkowo, że to z Heliosem w Olku efekt jest o 50%-60% gorszy
No i postanowiłem w ogóle oby dwa pierścienie nakręcić na siebie dla zdwojenia efektu
![]()
Ostatnio edytowane przez CzaRmaX ; 28.11.12 o 16:01