No to hołdując zasadzie zdjęć głupich i powalonych przedstawiam dzisiaj Państwu panoramę.................................PANORAM WIECZORNEGO CHODNIKA - brawa dla chodnika proszę. Morza, góry i Mazury oraz inne bzdury mają swoje panoramy a chodniki NIE a to taka rzecz poczciwa wiecznie deptana i prawa do panoramy pozbawiana. Mogą mieć prawa geje, lesbijki i inne panie z obciętym fiu....... to dajmy też prawo chodnikom chociaż do panoram. Później damy chodnikom prawo do samostanowienia czy można po nich deptać czy nie![]()
CzaRmaX - Powiedz, ale tak szczerze, co Ty tam wtedy na tym balkonie paliłeś?
Żołnierzyki i słonia. Ten plastik z żołnierzyków to jakieś chyba szkodliwe substancję zawierał a słoń był z mahoniu czy jakiegoś innego zapaszytego drzewiska. Ale nie martw się mam w głowię następne PANORAMY i teraz to chyba zaskoczę na maksa. Tylko nie myślcie sobie, że zrobię panoramę przyrodzenia jakiegoś murzyna fujjjj eeeeeeee.
sebol1975 swoimi dwoma pierwszymi zdjęciami u góry skwitował zajebi... fotorelację Janeczka![]()
E-420 +14-300 oraz inne szpeje
From The Earth
Zajebiaszcza paranojamka![]()
pozdrowionka
Member of ABCDEFG Polska. 15% miesiecznie bez ryzyka! Zapraszam.
Miło, że się podoba ale poczekaj na następną hehe. Chyba nikt takiej panoramy nigdy nie zrobił tak sobie myślę ale mogę się mylić. Muszę znaleźć na to trochę czasu
. Może w między czasie strzelę przykładowo jakąś fotorelację z panoram z mojego pójścia z pokoju do ubikacji. E to też nie jest głupi pomysł na foto relację panorama/mapa drogi do kibla
---------- Post dodany o 01:46 ---------- Poprzedni post był o 00:32 ----------
A tutaj przykład do czego może posłużyć zdjęcie podświetlanego narożnego filaru budynku
![]()
A co za tworczosc, myslales zeby np wystawe zrobic? Mialbys niezla beke wymysl jakis zakrecony tytul, ubierz sie w wyciagniety golfik, nie gol sie przez 2 tyg, koniecznie fajka, rozbiegany wzrok, gwarantuje, ze sie sprzeda![]()
Tymczasem adekwatnie do sytuacji...taki tryptyczek dla Ciebie...
pozdrowionka
Member of ABCDEFG Polska. 15% miesiecznie bez ryzyka! Zapraszam.
ustawodawca na tę okoliczność przewidział oddzielny wątek:
https://forum.olympusclub.pl/threads...sw%F3j+kibelek
Masz rację. Właśnie jestem w fazie eksperymentu jak podobne zdjęcie do UFO ( tylko dzisiaj jest wersja bez nabazgranego ufo) będzie oceniane. Dzisiaj wieczorem walnę w galerii to z UFO. Sorry ale widziałem pełno podobnych fot takich jak ta bez UFO gdzie same 5 latały ale przecież ulubieńcom publiczności nie można inaczej wystawić bo jeszcze potem taki się uprze i będzie życie na forum nam uprzykrzał a my przecież takie stadne baraki co nie lubimy się wychylić. Ja nie jestem ulubieńcem publiczności więc sprawdzimy jak działa sugerowanie się czyjąś osobą przy ocenie. Generalnie zastanawiam się jeszcze czy czasami do tego UFO co dzisiaj wieczorem w galerii wystawię nie sfocić dodatkowo kupy mojej córki w pieluszce w dramatycznej tonacji i nie umieścić jej na dole promienia. No wtedy przekaż artystyczny pełną mordą i mniej niż 6 nie powinno być na liczniku
---------- Post dodany o 09:32 ---------- Poprzedni post był o 09:22 ----------
Więcej p i e p r z e n i a niż zabawy. Szkoda brać udział w takich wątkach bo się zaraz pełno moralizatorów zlatuje co za jedyną słuszną linię partyjną uważają foto CZ-B, najlepiej nieostre i najlepiej portret z pooranym ryjem jakiejś świni czy krowy. Niestety ale chodzę po galerii i widzę piękne zdjęcia z codzienności, szczegółów, krajobrazów, życia którym ciężko dociągnąć do 5 bo jeszcze na 4 się załapują po czym wchodzisz na portret, kwiatuszki, makro i jeszcze najlepiej takie zlandrynkowane i normalnie zbiorowa onanizacja pod stołem
. Zauważyłem też, że niektórym nie wypada postawić mniej niż 5 i nie ważne co by w galerii nie wstawił
. Ale ja lubię ten wątek własnie za tą jego wesołą cześć fotografii
![]()