Strona 193 z 290 PierwszyPierwszy ... 93143183191192193194195203243 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1.921 do 1.930 z 2899

Wątek: Zabawa z μ 4/3 - ZDJĘCIA

Mieszka w
    Szczecin
    Siła reputacji
    17
    Moja galeria
    Pozdrawiam
    Sebastian
    OM-D E-M5 + 12-50 + 45

| OlyJedi Awatar CzaRmaX
    Mieszka w
    Łódź
    Siła reputacji
    152
    Moja galeria

Odp: Zabawa z μ 4/3 - ZDJĘCIA

No to hołdując zasadzie zdjęć głupich i powalonych przedstawiam dzisiaj Państwu panoramę.................................PANORAM WIECZORNEGO CHODNIKA - brawa dla chodnika proszę. Morza, góry i Mazury oraz inne bzdury mają swoje panoramy a chodniki NIE a to taka rzecz poczciwa wiecznie deptana i prawa do panoramy pozbawiana. Mogą mieć prawa geje, lesbijki i inne panie z obciętym fiu....... to dajmy też prawo chodnikom chociaż do panoram. Później damy chodnikom prawo do samostanowienia czy można po nich deptać czy nie
    Załączone miniatury Załączone miniatury Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	10.jpg
Wyświetleń:	56
Rozmiar:	583,0 KB
ID:	74041  

| OlyJedi
    Siła reputacji
    114
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez CzaRmaX Zobacz posta
    No to hołdując zasadzie zdjęć głupich i powalonych przedstawiam dzisiaj Państwu panoramę.................................PANORAM WIECZORNEGO CHODNIKA - brawa dla chodnika proszę. ...........................
    CzaRmaX - Powiedz, ale tak szczerze, co Ty tam wtedy na tym balkonie paliłeś?

| OlyJedi Awatar CzaRmaX
    Mieszka w
    Łódź
    Siła reputacji
    152
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez Jan_S Zobacz posta
    CzaRmaX - Powiedz, ale tak szczerze, co Ty tam wtedy na tym balkonie paliłeś?
    Żołnierzyki i słonia. Ten plastik z żołnierzyków to jakieś chyba szkodliwe substancję zawierał a słoń był z mahoniu czy jakiegoś innego zapaszytego drzewiska. Ale nie martw się mam w głowię następne PANORAMY i teraz to chyba zaskoczę na maksa. Tylko nie myślcie sobie, że zrobię panoramę przyrodzenia jakiegoś murzyna fujjjj eeeeeeee.

| OlyJedi Awatar merti
    Mieszka w
    kajś miedzy Hanysomi a Góralomi
    Siła reputacji
    25
    Moja galeria

sebol1975 swoimi dwoma pierwszymi zdjęciami u góry skwitował zajebi... fotorelację Janeczka
    E-420 +14-300 oraz inne szpeje
    From The Earth

| OlyJedi Awatar Janeczek
    Mieszka w
    Wolne Miasto Gdańsk
    Siła reputacji
    103
    Moja galeria
    Zajebiaszcza paranojamka

pozdrowionka
    Member of ABCDEFG Polska. 15% miesiecznie bez ryzyka! Zapraszam.

| OlyJedi Awatar CzaRmaX
    Mieszka w
    Łódź
    Siła reputacji
    152
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez Janeczek Zobacz posta
    Zajebiaszcza paranojamka

pozdrowionka
    Miło, że się podoba ale poczekaj na następną hehe . Chyba nikt takiej panoramy nigdy nie zrobił tak sobie myślę ale mogę się mylić. Muszę znaleźć na to trochę czasu . Może w między czasie strzelę przykładowo jakąś fotorelację z panoram z mojego pójścia z pokoju do ubikacji. E to też nie jest głupi pomysł na foto relację panorama/mapa drogi do kibla

---------- Post dodany o 01:46 ---------- Poprzedni post był o 00:32 ----------

A tutaj przykład do czego może posłużyć zdjęcie podświetlanego narożnego filaru budynku

| OlyJedi Awatar Janeczek
    Mieszka w
    Wolne Miasto Gdańsk
    Siła reputacji
    103
    Moja galeria
    A co za tworczosc, myslales zeby np wystawe zrobic? Mialbys niezla beke wymysl jakis zakrecony tytul, ubierz sie w wyciagniety golfik, nie gol sie przez 2 tyg, koniecznie fajka, rozbiegany wzrok, gwarantuje, ze sie sprzeda

Tymczasem adekwatnie do sytuacji...taki tryptyczek dla Ciebie...

pozdrowionka
    Member of ABCDEFG Polska. 15% miesiecznie bez ryzyka! Zapraszam.

| OlyJedi
    Siła reputacji
    114
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez CzaRmaX Zobacz posta
    .... Może w między czasie strzelę przykładowo jakąś fotorelację z panoram z mojego pójścia z pokoju do ubikacji. E to też nie jest głupi pomysł na foto relację panorama/mapa drogi do kibla
    ustawodawca na tę okoliczność przewidział oddzielny wątek:
    https://forum.olympusclub.pl/threads...sw%F3j+kibelek

| OlyJedi Awatar CzaRmaX
    Mieszka w
    Łódź
    Siła reputacji
    152
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez Janeczek Zobacz posta
    A co za tworczosc, myslales zeby np wystawe zrobic? Mialbys niezla beke wymysl jakis zakrecony tytul, ubierz sie w wyciagniety golfik, nie gol sie przez 2 tyg, koniecznie fajka, rozbiegany wzrok, gwarantuje, ze sie sprzeda

Tymczasem adekwatnie do sytuacji...taki tryptyczek dla Ciebie...
    pozdrowionka
    Masz rację. Właśnie jestem w fazie eksperymentu jak podobne zdjęcie do UFO ( tylko dzisiaj jest wersja bez nabazgranego ufo) będzie oceniane. Dzisiaj wieczorem walnę w galerii to z UFO. Sorry ale widziałem pełno podobnych fot takich jak ta bez UFO gdzie same 5 latały ale przecież ulubieńcom publiczności nie można inaczej wystawić bo jeszcze potem taki się uprze i będzie życie na forum nam uprzykrzał a my przecież takie stadne baraki co nie lubimy się wychylić. Ja nie jestem ulubieńcem publiczności więc sprawdzimy jak działa sugerowanie się czyjąś osobą przy ocenie . Generalnie zastanawiam się jeszcze czy czasami do tego UFO co dzisiaj wieczorem w galerii wystawię nie sfocić dodatkowo kupy mojej córki w pieluszce w dramatycznej tonacji i nie umieścić jej na dole promienia. No wtedy przekaż artystyczny pełną mordą i mniej niż 6 nie powinno być na liczniku

---------- Post dodany o 09:32 ---------- Poprzedni post był o 09:22 ----------

Cytat Zamieszczone przez Jan_S Zobacz posta
    ustawodawca na tę okoliczność przewidział oddzielny wątek:
    https://forum.olympusclub.pl/threads...sw%F3j+kibelek
    Więcej p i e p r z e n i a niż zabawy. Szkoda brać udział w takich wątkach bo się zaraz pełno moralizatorów zlatuje co za jedyną słuszną linię partyjną uważają foto CZ-B, najlepiej nieostre i najlepiej portret z pooranym ryjem jakiejś świni czy krowy . Niestety ale chodzę po galerii i widzę piękne zdjęcia z codzienności, szczegółów, krajobrazów, życia którym ciężko dociągnąć do 5 bo jeszcze na 4 się załapują po czym wchodzisz na portret, kwiatuszki, makro i jeszcze najlepiej takie zlandrynkowane i normalnie zbiorowa onanizacja pod stołem . Zauważyłem też, że niektórym nie wypada postawić mniej niż 5 i nie ważne co by w galerii nie wstawił . Ale ja lubię ten wątek własnie za tą jego wesołą cześć fotografii