Ale byś je m43 porobił :P Jakieś z m43 poszukam wieczorem![]()
Ale byś je m43 porobił :P Jakieś z m43 poszukam wieczorem![]()
Body: E-M5 II / E-M5 / E-M10 / AIR A01
"Canon 24-70 L is good enough (sharp enough) for Annie Leibowitz, but not good enough for some anonymous amateur photographers. (martin mintal)"
Co prawda ŁKS nie pierze ciuchów, ale inni piorą...
Ziootek
E-30; E-P3; mZD 14-42; "dekielek" 15 mm; ZD 14-54; ZD 9-18; ZD 40-150; Sigma 24; Metz 48-AF1
Dobra, na razie takie coś znalazłem:
Body: E-M5 II / E-M5 / E-M10 / AIR A01
"Canon 24-70 L is good enough (sharp enough) for Annie Leibowitz, but not good enough for some anonymous amateur photographers. (martin mintal)"
Czirki, pranie i lizanie...![]()
Pozdrawiam!
Nasza ZABAWA z u43
Zestaw idealny?![]()
Ale minę ma nieprzeciętną jakby mu ktoś laskę odbijał na która się napalił![]()
Strusio,
Gro jest z panasa g1, nie rozumiem aluzji, zas nie przecze, iz czasem goscinnie zdarzy mnie sie wziac 5dmk2, czy tez k5, k100, 200, d90 czy co tam mnie sie do mojej zajefajnej torebki miesci, jednak to 90% czasu jak nie wiecej zarzadzam wlasnie panasem...
No coz bylem, zwiedzilem, podbilem,
Zdaje sie, ze treflowe czirki nie sa az takie gietkie jak asekowe, ale byc moze sie myle...
Po pierwszym fo pa z pilkami, na drugim numerze kopara mnie spadla jak 3 laski zawisly na koszu, no tego to u asekowek nie widzialem![]()
Potem sie juz dziouchy rozkrecaly, a i najfajniejsza wiadomosc dnia, spotkalem kamile, wspolpracuje i pyka starym olkiem z tym gorszym dlugim kitem, nie ma kompleksow dziewcze i dobrze...
Tymczasem...jak to mowia uderz w stol...
I figurka...
Dobranoc
pozdrowionka
Member of ABCDEFG Polska. 15% miesiecznie bez ryzyka! Zapraszam.
Liczy się człowiek a nie aparatto ja w ramach poparcia ludzia z postu wyżej teraz się wyłamię i wstawię fotę nie z m4/3, chociaż nadal z Olka tylko inszego
A tutaj ciekawostka przyrodnicza. Sosna z rodziny BOA, bardzo dusząca a najbardziej w upały. Po okolicy chodzą plotki, że udusiła trzy dziki, jednego jelenia, drwala co ją rżnął oraz pijanego traktorzystę
ZAGADKA - ZGADNIJCIE NA JAKIEJ WYSOKOŚCI PI RAZY DRZWI JEST OTWÓR W TYM PIERŚCIENIU. PO POPRAWNEJ ODPOWIEDZI POKAŻE INNĄ FOTKĘ POTWIERDZAJĄCĄ ODPOWIEDŹ
![]()
Ostatnio edytowane przez CzaRmaX ; 8.11.12 o 02:22