To zapodawaj te obiektywy dla ludu. Takie do 1k. Tylko coś co można uznać za obiektyw nie zaś za przycisk do papieru. Od 14/16mm do 150/200mm. Czekam na propozycje Canona nie zaś Tokiny, SIGMA czy TamronaZamieszczone przez m_o_b_y
![]()
To zapodawaj te obiektywy dla ludu. Takie do 1k. Tylko coś co można uznać za obiektyw nie zaś za przycisk do papieru. Od 14/16mm do 150/200mm. Czekam na propozycje Canona nie zaś Tokiny, SIGMA czy TamronaZamieszczone przez m_o_b_y
![]()
ni ma...Zamieszczone przez The z00m
Pierwsze sensowne szkło canona (oprócz stałek) to chyba 70-200 f4 ;p
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
Zamieszczone przez grizz
Nie mam pojęcia, które szkła Canona są sensowne, a które nie, tylko zauważyłem, że jest ich wielka ilość, przy znacznej rozpiętości cenowej, a więc jest w czym wybierać.
Do Olka jest parę obiektywów firmowych, a oprócz tego chyba z 5 sztuk Sigma i to raczej wszystko.![]()
Pozdrówka
Zamieszczone przez Oleczek
Wystawiłeś do sprzedaży ten zakurzony złom?
Gdzie i za ile?![]()
Pozdrówka
Obecnie jestem w Irlandii jak tylko wroce dam ogloszenie na forum i allegro ,co do ceny to to zalezy gdyz chce sprzedac wraz z obiektywami Sigma 12-24mm i Canon 100-400mm wiec sie zastanowie .
Jesli Jestes zainteresowany, pod koniec lipca pisz na PW
Pozdrawiam
No i co z tego, że wielka ilość jak większość kiepskichZamieszczone przez m_o_b_y
![]()
Co Ci po ilości skoro jakość zaczyna się dopiero od około 3k za sztukęZamieszczone przez m_o_b_y
Mogłeś poświęcić troszkę czasu by zorientować się w temacie.
Niestety, ale EOS jest cool i the best pod warunkiem, że ma się kasę. Konkretną kasę nie zaś skarbonkę zapełnioną miedziakami![]()
IMO EOS jest najpełniejszym i najlepszym systemem. Tylko patrzę z perspektywy obiektywów od eL 4.0 w górę.
za 6k to z OLKA jedynie E-510+14-54+FL-36.
najkon drepcze w miejscu (chwilowo nie warto wchodzić) a z kamunia za tą kwotę to 30D+biedna elka bez dużej lampy. no i moneta na ewentualne pielgrzymki w celu skalibrowania obiektywu i aparatu na żytniej...
pielgrzymki na zytnia na gwarancji sa darmowe![]()
Czyli tak zwany ,sport dla bogatychIMO EOS jest najpełniejszym i najlepszym systemem. Tylko patrzę z perspektywy obiektywów od eL 4.0 w górę.![]()
Amen![]()
Olympus is the best