Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Dziś pogoda taka sobie, a poza tym po nocce, to mi się specjalnie nie chce wychodzić, ale w sobotę coś tam z Reksiem pstryknęliśmy podczas spaceru. Każdy z nas miał powód do zadowolenia. Ja bawiłem się nową puszka, a Reks jak widać... pozował
203.
204.
Udało nam się też namierzyć sarenkę. Niestety bliżej podejść się nie dała, więc tylko takie ujęcie mamy. Dwa kroki w jej stronę i już oglądałem oddalające się lustro.
205.
![]()
The question is, who cares?
Reks jak widać, woda to jego żywioł
Moja Nuta - sznaucer miniaturowy, każdą najmniejszą nawet kałużę starannie omija![]()
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja
Właściwie to ostatnie foto mnie lekko załamało...
Mój do wody nie miał okazji jeszcze wejść, a po kilku aportach na łące jest tak uwalony, że oryginalnego koloru na łapach nie widać....
A tymczasem Reks z błotnej kąpieli wychodzi czysty....![]()
Te poniżej wrzucałem w zeszłym roku. Tu woda była zdecydowanie, hmm... gorsza, bo zdjęcie robione w okolicy tarnogórskich dolomitów i w ziemi jest pełno takiej pomarańczowej glinki, więc kapitalnie farbuje
Natomiast jeśli chodzi o sierść, to taka jest właśnie uroda labradorów. Mają bardzo gęstą sierść i podszerstek, więc praktycznie wszystko spływa po nich jak po kaczcePewnie, też potrafi przyjść uwalony jak prosiak, ale doprowadzenie go do stanu używalności w większości przypadków sprowadza się do wytarcia mokrą i suchą szmatą. Oczywiście po kilku takich wypadach trzeba go wpakować do wanny i wyprać, ale problemów takich jak słyszę od właścicieli innych ras, że po spacerze od razu kąpiel, to nie ma.
![]()
![]()
![]()
![]()
Ostatnio edytowane przez ahutta ; 6.04.15 o 19:46 Powód: Korekta stylistyczna :p
The question is, who cares?