http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
No to ja poproszę, bo to będę miał punkt odniesienia![]()
The question is, who cares?
Niedaleko mojego bloku, na łąkach przez całe lata była sobie jak to nazwali urzędnicy zapadlina. W sumie to nikomu to nie przeszkadzało, a i skorzystać było można, bo zimą dzieciaki na sankach jeździły. Teraz ratusz wpadł na pomysł, żeby rekultywować teren (pewno za jakiś czas kolejną Stonkę postawią) i teraz dzień w dzień mamy zasypywanie dziury w ziemi, wywrotki, ciężarówki i zwykłe dostawczaki z ziemią, gruzem i czym popadnie.
28.
![]()
W pierwszym momencie myślałem że to jakaś dolinka w tatrach z mgiełką. A tu - darmowe wysypisko sobie zrobili.
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
No niestety, prezydent się dziurą w ziemi zainteresował. Pewnie nie ma gdzie wywozić gruzu i ziemi z tych okolicznych budów, gdzie obwodnicę i A1 robią, to sobie znaleźli i pod hasłem "rekultywacja terenu" pozbywają się nadmiaru ziemi. Byle tylko kolejnego sklepu później w tym miejscu nie postawili
Dosłownie wysypisko, bo na początku ekipa próbowała jakieś świństwa wylewać i wieczorami taki smród był, że nos dziurkami do góry wykręcało. Potrzebna była interwencja policji i straży miejskiej, to teraz przynajmniej nie śmierdzi.
Zdjęcie robiłem akurat w momencie, gdy wywrotka gruz i ziemię zrzucała. Parę innych mam, ale nie są zbyt imponujące. Problemu jednak nie będzie, bo mam to jakieś 200m od blokuwięc rzut beretem i kolejne zrobić można
Druga sprawa, to RawTherapee - dość ostro poszalałem.
Ostatnio edytowane przez ahutta ; 13.11.11 o 12:19
W górach jeszcze jest śnieg![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||