Zorro !! Genialna gra... nigdy nie udalo mi sie jej przejsc calej na Atari, pare lat temu znalezlem jakis emulator na PC i przeszedlem gre do konca
Za to z gier na Commodore to oczywiscie Bubble Bubble i Vermer![]()
Zorro !! Genialna gra... nigdy nie udalo mi sie jej przejsc calej na Atari, pare lat temu znalezlem jakis emulator na PC i przeszedlem gre do konca
Za to z gier na Commodore to oczywiscie Bubble Bubble i Vermer![]()
Xz-2 || Ocena moich zdjec: Pierwsze koty za ploty... poczatki z fotografia
Zorro też pamiętam, ale szczególnie zapadł mi w pamięci napis "sorry no bonus, game over". Nie pamiętam już nazwy gry w której się pojawiał.
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja
Offtopic sie tu zrobil, to bylby temat na osobny watek![]()
Xz-2 || Ocena moich zdjec: Pierwsze koty za ploty... poczatki z fotografia
Arku, dzięki! Wróciłem znów na chwilę do tych, jakże miłych i beztroskich czasów...
Nie ma za coZawsze możesz sobie zrobić wycieczkę do M1 w Bytomiu. Jeszcze tydzień będą stały
![]()
The question is, who cares?
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja
Ssonic spoko luz zaraz będzie nas większość i spuścimy łomot tym C= epom hihi![]()
Comodore to ja pindole hihi
Kurde kilka lat temu okradli piwnice moich rodziców no i zakorbili moje stare poczciwe Atari 800XL. A jakie cuda na kijku się odprawiało wgrywając gry, normalnie to była cała ceremonia a magnetofon czasami był świętością w czasie wgrywania haha
. Ktoś przypadkiem stuknął w stolik i już nie wgrywało gry
. Potem wymyślili TURBO i to był hicior
![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ