Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Raz w spodniach, a raz na kwiatku. Takie życie Panie, takie życie![]()
The question is, who cares?
Zaglądnąłem tu, bo myślałem, że będzie coś o zdjęciach, a Wy tylko o tym miodzie i bzykaniu.
Ale jak ma być żółty miód z niebieskiego kwiatka?
"Trzeba się uczyć grać nie od tych co robią instrumenty, ale od tych co umieją grać" - Galileusz
popatrzna.blogspot.com
Takie życie, chłopie. Wszystko kręci się wokół... kwiatka
Z tymi kolorami to mi zabiłeś ćwieka. Trzeba by pszczół zapytać, bo to rzeczywiście zagadkowe jest.
The question is, who cares?
a żółty śnieg to skąd?to może z miodem też tak
![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ