cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Nie, nie. Nie było mnie tam, chociaż kibicowałem. Miałem bardziej przyziemne tematy na głowie. Ludzie odwalili kawał dobrej roboty i należą im się brawa. Ja nie zamierzam tu ściemniać, że cokolwiek z tego jest moją zasługą. Przypadek, że chwilę wcześniej zdjęcia porobiłem, a potem ludzie wzięli sprawy w swoje ręce. Niestety przy okazji jak zwykle wyszła polska mentalność - niektórzy lokalni politycy postanowili ugrać co nieco na całej akcji i ogrzać się w świetle jupiterów. Jeden inteligentny napisał nagle jakiś list i poleciał z nim gdzieś tam do PKP chyba. Mógł wziąć mopa, szmatę i wiadro, ale nie, nie zrobić nic, tylko skorzystać z okazji, żeby swój tyłek wywindować. Ot, jakie to polskie.
The question is, who cares?
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Chopy i dziołszki jo za nie dugo beda na Oberschlesien , jak by co mogemy jakiś plner ustawić lub cuś(Jo beda między 20 Grudnia a 7 stycnia) dejcie znać , bo jo widza że tu wincyj osób z Ślunska
A mom jeszcze kamrata co olka używo
BTW. to Zajta mojego Kamrata napisnao czysto po SLunskuhttp://www.karolgwozdz.eu/
Biblijne te kaczki, po wodzie chodzą.Fajne foty.
![]()
W ogródku sąsiadki są ładne kwiatki.
Popieram Stopkę Krakmana !
LUBIĘ WYCHODZIĆ NA DWÓR, NA POLE MAM ZA DALEKO.
Staw już powoli zamarza i ptactwo ma trochę miejsca do pływania, a na reszcie może na łyżwach już jeździć![]()
The question is, who cares?