W Gorlicach też dworzec zlikwidowano. Widać kolej choruje na prblemy ekonomiczne w całym kraju jednakowo.
W Gorlicach też dworzec zlikwidowano. Widać kolej choruje na prblemy ekonomiczne w całym kraju jednakowo.
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Nie. Jak już pisałem wcześniej, w tej chwili jest to tylko przystanek kolejowy i bilety kupujesz bezpośrednio w pociągu. Aczkolwiek w trakcie "zwiedzania" dworca przemknął nam jakiś dróżnik między peronami, no i przed przyjazdem pociągu do Katowic z dworcowych megafonów miła pani poinformowała, że wjedzie na tor 5 przy peronie 1. Tak więc na samym dworcu ktoś pracuje.
The question is, who cares?
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Tam nawet tynki ze ścian zniknęły.![]()
Ale kupili Pierdolino, tylko na jakie dworce będzie wjeżdżać jak większość w ruinie.
A ten dróżnik, to na tym oknie urzęduje ???![]()
W ogródku sąsiadki są ładne kwiatki.
Popieram Stopkę Krakmana !
LUBIĘ WYCHODZIĆ NA DWÓR, NA POLE MAM ZA DALEKO.