A ja mu ukradlem tego rawa i se tak wymyslilemZałącznik 99439abo i jeszcze inaczejZałącznik 99438
![]()
A ja mu ukradlem tego rawa i se tak wymyslilemZałącznik 99439abo i jeszcze inaczejZałącznik 99438
![]()
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
Coś Ty mu zrobiłTaki przystojniak był
![]()
The question is, who cares?
Na fot. 99 Tropic pitoli na gytarze?
@bufetowa, tez mam "podobny zestaw" i da się. nawet 14-42 dłubałem. Owszem, tzreba się naparcować i nakombinować. Może to jest dobra szkoła?
@ahutta, podoba mi się. Nie wiem, czy poszedłbym w strone obróbki Mirka. Kolorystyka ok ale ten sexofonista jakiś taki zHDRowany![]()
Taci, o dici qualcosa che e meglio del silenzio.
---
Uczestnik I Rejsu PBO 2013 / Uczestnik II Rejsu PBO 2014 / Z Olympusclubem na Santorini / Golus Urlaub Racing Team / Buenos Aires - wczesna jesień, wczesną wiosną. / Sandomierz - czyli sprawdzamy dlaczego Ojciec Mateusz ma zawsze z górki? / Marrakech Express / Autobahn 1
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
No ładnie, ładnie. Mi dość podobnieale nie chciałem zbyt wielu fotek prawie identycznych wrzucać, bo sie potem nudno robi
Dzięki za odwiedziny Panie i Panowie![]()
The question is, who cares?
Mnie wersja Bodzip(owa) bardziej się podoba. Mirka strasznie wyostrzona jest i przez to fota straciła klimat.
Jak patrzę kątem oka na basistę, mam wrażenie że ma spodnie z namalowanym szkieletem (jak strój na bal przebierańców)![]()