na ahutty 194 są dwa cienie. U Bodzia był jeden. Reszta się zgadza. taka zabawa "znajdź różnicę"
miłe spotkanie
na ahutty 194 są dwa cienie. U Bodzia był jeden. Reszta się zgadza. taka zabawa "znajdź różnicę"
miłe spotkanie
Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują
Logika zaprowadzi Cię z punku A do punktu B. Wyobraźnia zaprowadzi Cię wszędzie
To może nowy konkurs forumowy?
Tego dnia odwiedziliśmy jeszcze cerkiew w Kwiatoniu. Fajnie było sobie porównać jak wygląda zimowej scenerii, bo w zeszłym roku na zlocie oglądaliśmy ją wiosną.
195.
196.
Resztą zdjęć z tego dnia nie będę zanudzał. Ot, pstryki ze stoku, gdy młody na nartach jeździł.
Następnego dnia pogoda nie była już taka ładna. Co nie znaczy, że wszystkim to przeszkadzało
197.
Trochę można było pochodzić, ale na zdjęcia praktycznie szans nie było, bo cały czas sypał śnieg. Jakieś 50m od tego miejsca, gdy mieliśmy wyjeżdżać, Toyota RAV4 wpakowała się do rowu, bo kierowca nie zauważył gdzie się droga kończy i miejscowi traktorem ją wyciągali.
Droga powrotna to było maks. 40km/h. Dopiero gdy wyjechaliśmy na 28-kę można było nieco przyspieszyć. I kilka pstryków zza szyby.
198.
199.
200.
![]()
The question is, who cares?
199 - Kasztel w Szymbarku - wart wejść. Fajne ekspozycje i za darmo. Za darmo, bo dostali Unijną dotację i przez 5 lat muszą darmowo wpuszczać.
Tuż obok Kasztelu jest fajny skansen.
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Ze zdjęć widać, że Reks bardzo zadowolony z wycieczkiZdjęcia miłe dla oka.
XZ-2; O-MD E-M10, mZ: 9-18mm, 25mm, 45mm, 75-300mm | Moje fotki - zapraszam do oglądania, komentowania, krytyki.
Reks jest zawsze zadowolony jak biega, okoliczności są nieistotne![]()
The question is: What is a Mahna Mahna?
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
a syna to zabrałeś? Czy tylko Reksa? Bo nigdzie nie widzę![]()