PIF-PAF
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
Nieciekawe.
Jakość koszmarna.
Przede wszystkim nie opanowane światło. Nie rozumiem tej akrobacji z ustawieniami ISO i czasu.
Jesteście niemożliwiTak odrazu z grubej rury. To trza tak delikatniej... Naprzykład, że tego w cale tfurczością nazwać nie można
Ehhhhh te chłopy
P.S. Ariadna, nie da się ukryć, jeszcze długa droga przed Tobą. Ale nie poddawaj się![]()
Lola vel Sharlotta>>Sekretarka Prezesa TWA<<
<3 Pierwszy zmarzluch forumowy <3
Nie jestem starą babciąZlotowiczka: 7
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
W sumie masz racje....
zachowalem sie jak gowniarz.....
a nie jak kulturalny czlowiek....
jak moglem tak zapomniec......
powinieniem sie najpierw....
PRZYWITAC !!!!!
Dzien dobry.
...i wtedy dopiero PIF-PAF.....![]()
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
dobra, kij z grzecznością. nie przyszłam tu po to, żebyście głaskali mnie po głowie. nad czym poza jakością i światłem mam pracować?
co do działu- początkująca nie może wystawić swoich zdjęć do oceny?zdaję sobie sprawę z poziomu moich zdjęć, ale niestety nie potrafię precyzyjnie wskazać błędów. nie lubię tego głupiego segregowania na początkujących i zaawansowanych. każdy powinien otrzymywać krytykę na tym samym poziomie. tematyka moich zdjęć mnie się podoba, interesują mnie tylko opinie na temat kwestii technicznych.
Ostatnio edytowane przez Ariadna ; 18.03.11 o 11:38