Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: Kwiatowe uroki

Sylwek
    Gość

Kwiatowe uroki

Witam

Ponieważ w niedzielę byłem u znajomych na grilu wziąłem aparat gdyż zawsze mieli piękne kwiaty w ogrodzie. Cóż godzina 14:00 ostre słońce nie sprzyjało do dobrych zdjęć. A o to co mimo wszystko wyciągnąłem. Proszę powiedzieć, które fajne, które kiepskie i dlaczego, każda rada jak zwykle miło przeze mnie notowana. Krytyki się nie boje przecież wiecie.....

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.
    tu bez skojarzeń proszę....

pozdrawiam

Sylwek

| OlyJedi Awatar djus
    Mieszka w
    Zielona Góra
    Siła reputacji
    20
    Moja galeria
    Podobają mi się foteczki Tak szczególnie to 2 mi się spodobała
    Zapraszam na moją stronke http://www.fotoholic.pl

OR | Honorowa wystawa Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar k@czy
    Mieszka w
    38° 59' 1.46" -94° 44' 16.274"
    Siła reputacji
    157
    Moja galeria
    szczegolnie 3 wpadla mi w oko, niemniej jednak bym troszke nad nia "popracowal"-tzn lekko podostrzyl i ew zastanowil sie, czy nie usunac tych jasniejszych elementow z tla, ale to niekoniecznie bardzo mi sie podobaja kolorki-moim zdaniem- mimo banalnosci tematu-robisz postepy generalnie cala seria nie jest zla.
    pzdr
    Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++

Mieszka w
    Wa-wa
    Siła reputacji
    19
    Moja galeria
    Pojawiają się kadry centralne-jak 1 i 5. To niedobrze. Popracuj nad innymi rozwiązaniami.

| OlyJedi Awatar suchar
    Mieszka w
    Wa-wa
    Siła reputacji
    26
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez Toster
    Pojawiają się kadry centralne-jak 1 i 5. To niedobrze. Popracuj nad innymi rozwiązaniami.
    To Ci powiem Toster, ze makro jest o tyle specyficznym dzialem fotografii, ze czesto kadr centralny w makro nie jest zly. O ile jest uzasadniony. Kazdy kadr musi byc uzasadniony.
    Strona WŁASNA | Blog Portret Ulicy
    "Fotografujemy rzeczy, by usunąć je z umysłu" - Franz Kafka

Mieszka w
    Wa-wa
    Siła reputacji
    19
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez suchar
    Cytat Zamieszczone przez Toster
    To Ci powiem Toster, ze makro jest o tyle specyficznym dzialem fotografii, ze czesto kadr centralny w makro nie jest zly. O ile jest uzasadniony. Kazdy kadr musi byc uzasadniony.
    To w takim razie dodam, że w 5 napewno uzasadniony nie jest.

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar aga_piet
    Mieszka w
    Tczew
    Siła reputacji
    204
    Moja galeria
    A mnie 3. podpasowała. Ale podobne zdanie mam jak K@czy - podostrzyłabym, chyba usunęła ten kawałek trawy, bardziej zdecydowanie przesunęłabym kwiat w mocny punkt. Kolory super, podoba mi się czarne tło.