Stawiałbym raczej na pojawienie się kolejnego E-3 na sprzedaż w dziale Giełda![]()
Stawiałbym raczej na pojawienie się kolejnego E-3 na sprzedaż w dziale Giełda![]()
www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb
Wg Karola najlepsza stopka na OC: Canonizacja św. Bernarda z Olympu AD 2011
[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]
BernArt - Moje zdjęcia
Wg Karola najlepsza stopka na OC: Canonizacja św. Bernarda z Olympu AD 2011
[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]
BernArt - Moje zdjęcia
Nie, raczej dadzą podobne ujęcia. Ale jak już zmieniać system, to na Nikona, najlepiej 7000, ale i tańsze będą okej. O wiele ciekawsza dynamika i mniejsze szumy.
Problem będzie ze szkłami, bo znowu trzeba pokupować. Ale zawsze dyżurny Tamron da radę za umiarkowaną kasę.
Pentax też może, ale tak jakby... mniej.
![]()
Panowie...przecież oba aparaty zdjęcia robić będą. No chyba że olek się obrazi na mnie i przestanie działać
Pożyjemy zobaczymy
Kto wie, może 5D mk2 mi się nie spodoba i go sprzedam a kupię e-5
A moim następnym krokiem po kupnie 5dmk2 będzie zarejestrowanie się na forum canona![]()
Pozdrawiam,
Paweł Bartniczak
No i bardzo dobry wybór, jeszcze jakieś w miarę rozsądne szkiełka i będzie pan zadowolooonyyy
pozdr
Było żółto, czerwono, a później Fuji wykończyła czerwona zaraza
Jest też czarny aparacik z firmy od telewizorów
foto Stankiewicz Tomasz