witam serdecznie mozecie ocenic kilka moich fotek.krytyka jak najbardziej -chodzi o to co źle a co dobrze.
witam serdecznie mozecie ocenic kilka moich fotek.krytyka jak najbardziej -chodzi o to co źle a co dobrze.
Ostatnio edytowane przez Karol ; 24.04.14 o 19:24
Zacznijmy od podstaw - zmniejszaj zdjęcia. Niestety zdjęć nie mogę ocenić bo nie jestem w stanie ich szybko otworzyć na necie który mam, a jakoś czekać w nieskończoność mi się nie chce...
jedyneczka przyjemna, reszta srednio
jaka wielkosc zdjec najlepiej wrzucac. chodzi mi o wysokosc szerokosc
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
myślę że max 800-900px po długim boku
cześć! jeżeli robisz nocne zdjęcia to radzę robić je 30min po zachodzie słońca gdy niebo jest pogodne, wtedy sklepienie zrobi się granatowe przez to ciekawsze. Co do fotografii kwiatów, to centralny kadr i od góry nie jest zbyt dobrym pomysłem w tej dziedzinie. Poczytaj troszkę o złotym podziale kadru w googlach. oraz o głębi ostrości... pozdrawiam![]()
ok juz zaczynam studiowac zloty podzial. dzieki za namiar
pozdrawiam
_______________________ (automatyczne scalenie)_____________________
hehe i przepraszam za nie polski język.będę się starał poprawnie pisać
Ostatnio edytowane przez grisza34 ; 8.03.11 o 15:04 Powód: Automatyczne scalenie postów
Witaj na forum.
Jedynka całkiem niezła. Czekam na Twoje następne prace.
Pozdrawiam
OMD, kilka puszek i wiadro słoików
dzięki.wrzucę jeszcze coś.mam trochę problemów z ostrzeniem ale to na razie amatorka więc wskazówki jak najbardziej wskazane. mam pytanie: właśnie zakupiłem obiektyw OZ 70-300 mm i jeżeli Ktoś mogłby mi powiedzieć czy nie jest za ciężki na działanie z monopodem, bo mam statyw, ale troszkę jest nieporęczny więc myślę zamienić.za wskazówki dziękuje