Dołóż czerni trochę. Zobaczysz![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Ptaszki coraz lepsze![]()
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja
Idziesz w dobrym kierunku. Używasz jakiejś podstawki, statywu ? (Wiem że to szkło nie ma uchwytu, a łatwo je poruszyć).
XZ-1, OM-1, 12-40, 100-400
dobry stabilny ciężki manfrotto
---------- Post dodany o 21:29 ---------- Poprzedni post był o 21:29 ----------
dzięki. jakieś światło by się przydało to i lepiej by wyglądało ale biorąc pod uwagę wcześniejsze zdjęcia to jakiś progres można zauważyćpozdr
Ostatnio edytowane przez grisza34 ; 17.12.14 o 23:03
myszak na pieńku jest dobry. przeszkadza mi lekko to odcięcie pierwszego planu od tła. Myślę, że to efekt obróbki wybranego elementu zdjęcia przez zaznaczenie.
teraz tylko czekać na bójki między ptakami![]()
Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują
Logika zaprowadzi Cię z punku A do punktu B. Wyobraźnia zaprowadzi Cię wszędzie
śniegu potrzeba- ostatnio jak poprószyło trochę kruk podszedł prawie do Myszaka dosłownie na sekundę ( chyba chciał sprawdzić reakcje ). teraz nawet nie podlatują choć słyszę je prawie za każdym razem. Myszaków jest kilka ale tylko dwa konsumują. jakby miały mniej pożywienia to by się działo![]()
W tym miejscu ludzie chwala sie sprzetem... Ja nie mam czym
Kanał IRC Olympus Club: http://webchat.freenode.net/?channels=olympusclub
Tylko prawdziwi twardziele nie robia BACKUP'ów
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA