|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
alnico- dzieki
Bodzip i Saboor- fajnie że bielik się podoba. na prawde blisko podleciał
Careme- mam kilka innych kadrów z tymi liskami. kiedyś dorzucę jak będę narzekał na brak wyjazdu w plener (ale to nie może się stać)
tymczasem dzisiejszy wschód- nic nie kolorowane![]()
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja
lisek wymiata, ten lotnik w kontrze to chyba bielik??
wielkie gratki, były emocje?![]()
Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują
Logika zaprowadzi Cię z punku A do punktu B. Wyobraźnia zaprowadzi Cię wszędzie
emocje i to jakieprzy pierwszym podejsciu gdzie rodzina lisków w lasku po lewej dziki strasznie hulały i musiałem biegiem się ewakuować
adrenalina !!! ufff...
lisek zrobiny w lasku około kilometr wcześniej , coś w krzakach usłyszałem wiec za drzewo się schowałem i tak mi ten model zapozował
a bielikszukał miejsca na polowanie
pozdr
dziś piękna burza na Tarnobrzegiem więc i kilka kadrów z tego wspaniałego zdarzeniaprzy okazji kilka soczków się przyjęło
i jest dobrze
pozdr
Mały lisek przepiękny. łyski na niebie też. Nie wiem czy nie za dużo fioletu na niebie ale to tylko moje zdanie.
E30, E1. Obiektywy: 14-54, sigma 105 macro, 70-300, Samyang 8mm,TAIR-11A 2,8 135mm, Helios 58mm, Super Takumar 1,4 50mm, tokina 2,8 28mm, Lampa: Metz 48 Af - 1, FL36 R.
http://piotrlisek.manifo.com/ http://forum.olympusclub.pl/threads/...by.?highlight=
Fajne błyski uchwyciłeś, gratuluję![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
pirunki bardzo fajne, tylko nie szumią troszkę?
długo naświetlałeś?
kiedyś bawiłem się w to z balkonu mieszkania. nie miałem wężyka, więc ustawiałem na 30 lub 50 sek. pioruny były najczęściej gdy kończył się czas naświetlania
Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują
Logika zaprowadzi Cię z punku A do punktu B. Wyobraźnia zaprowadzi Cię wszędzie