dobra.młodzian obejrzał i śpi więc chwila jesttrzy kolejne zdjęcia proszę. na kadrze z motylem te przeszkadzajki w LG mnie rozpraszają ( zdaje sobie z tego sprawę
) . pozdr
dobra.młodzian obejrzał i śpi więc chwila jesttrzy kolejne zdjęcia proszę. na kadrze z motylem te przeszkadzajki w LG mnie rozpraszają ( zdaje sobie z tego sprawę
) . pozdr
ślimak na pewno jest w czubie,
i nie wiem czemu, ale te druty w słońcu też mi się bardzo podobają
Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują
Logika zaprowadzi Cię z punku A do punktu B. Wyobraźnia zaprowadzi Cię wszędzie
ślimak - b dobry - podoba mi się.
motyl tak średnio - kadr jakis taki nijaki
co do przewodów i słońca - przyjemne w odbiorze
jak on tam wlazł nie wiema z tymi drutami chciałem przełamać monotonie tych wschodzących pejzaży, które ostatnio robiłem. osobiście też mi podchodzi i to bardzo. wzrok mi lata od lewej do prawej części kadru
---------- Post dodany o 11:21 ---------- Poprzedni post był o 11:17 ----------
z motylem miałem problem bo latał jak szalony (ten gatunek ciężko mi było sfotografować). szybki kadr to był a w postprodukcji już nic zrobić się nie dałopozdr
Nie będę oryginalny - ślimak bardzo na tak, potem druty a motylek niespecjalnie (gdyby cały się zmieścił w go byłoby dużo lepiej, ale wiem, że to niełatwe a często niemożliwe).
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja
Moim zdaniem druty zdecydowanie najlepsze, ale ja słupy z drutami generalnie lubię , ślimak alpinista i motyl na drugim miejscu razem.
Kasprowy Wieczorową porą: http://forum.olympusclub.pl/threads/...=1#post1249315
Orion, Plejady i inne dziady: http://forum.olympusclub.pl/threads/...=1#post1246830
Olympus E-PL5 dual kit 14-42mm + 40-150mmplus Nikony
Pierwsze z ostatniej serii bardzo klimatyczne, ale trzecie też jest bardzo fajne, świetnie wygląda taki ślimak ekwilibrysta. Pogratulować.
Acha i co złego to nie ja...
----
moje zdjęcia
widzę ślimaczek podszedł najbardziejchociaż i pejzażyk robi robote
aż energii więcej na foto się zbiera
chciałem sie podzielić jedny zdjęciem. to był jako taki eksperyment IRenkowy ( 1/2 sekundy na liczniku około 50-60 km/h i filtr IR 720 nm )
Dobra, powiem, że nam się wszystkim w zadkach poprzewracało
No bo motylos dobry, tylko tyle ich ostatnio na forum było, że od nadmiaru cierpimy.
Cóż, sugeruję aby motyle schować na zimę
Druty debeściarskie![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||