hehe dzieki za wskazowkijak na razie to sie ucze ale progres musi byc. kolo tego drzewka byl murek wiec jakos nie chcialem go umieszczac w kadrze.jakos tak wyszlo. do wskazowek sie zastosuje na nastepnym wypadzie
pozdr
hehe dzieki za wskazowkijak na razie to sie ucze ale progres musi byc. kolo tego drzewka byl murek wiec jakos nie chcialem go umieszczac w kadrze.jakos tak wyszlo. do wskazowek sie zastosuje na nastepnym wypadzie
pozdr
mam pytanie.zfotgrafowalem zachodzace slonce.i to co widac tzn ta kule ognia to widac na tym zdjeciu te potezne rzeki lawy czy po prostu jakies anomalie jezeli chodzi o ostrosc itp????nie wiem sam ale to slonce mi sie podoba.
mam jeszcze kilka fotek mojego pupilka.co sadzicie??
witam ponownie.dzis cos z portrecikow troszke wrzuce wiec oczekuje jak najbardziej wskazowek i porad co do zdjec.pozdr
dziecko - brak ostrości
pierwsze zdjęcie dziewczyny nawet fajne
drugie zdjęcie niestety już nie - przepał w tle, ciemna twarz na pierwszym planie.
"Zdradliwa wena, raz jest a raz jej nie ma"
http://forum.olympusclub.pl/showthread.php?t=73327
Jedyneczka z calej wrzutki najbardziej mi podchodzi.
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
drugi set zdjęć jest w miarę i to z rozpalonym niebem - bo dałeś fajny akcent na ogrom i dramaturgię nieba a jednocześnie widać kilka planów gór/wzgórzy w dolnym pasie. portrety do poprawki, ostrz na bliższe oko i jeśli masz doczynienia z dziećmi to niestety krótkie czasy migawki
bartek mam jeszcze z ostatniego wypadu cos takiego
z dzisiejszej wypawy dla milosnikow przyrody mam pytanie bo nie wiem co to za zwierzak!
a drugie foto to pliszka żółta-taką mam nadzieje(hehe) ladny ptaszek.
Też nie wiem co to za zwierzak, ale z ostaniej trójki podoba mi się najbardziej.![]()
OMD, kilka puszek i wiadro słoików