Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
aparat to staroć. ps vita to kombajn. można grać, kręcić filmy, robić zdjęcia, serfować w necie, filmy oglądać, muzy słuchać, przesyłać zdjęcia do ps3, obrabiać zdjęcia, i sam nie wiem co jeszcze. tylko raw-ów nie wypluwa, dramatycznej tonacji nie ma, nie jest kompatybilny z 4/3 i co najważniejsze olek się nie nazywa![]()
Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują
Logika zaprowadzi Cię z punku A do punktu B. Wyobraźnia zaprowadzi Cię wszędzie
rawa nie mam a jotpega wrzucę z filtrem takiego bez obróbki i moze cos jeszcze z drama-filtrem![]()
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Tytuł wątku mógłbyś zmienić, bo taki bezosobowy, nie wiadomo czyj i czy się tu już było, czy nie.
Chyba wcześniej tu nie trafiłam. Dużo ciekawych zdjęć - fajne spojrzenie na makro (zarąbisty robal drugi w poście #289 - błękitna dama). Fajne spojrzenie na architekturę. To zdjęcie z "akopalipsy" też mi się spodobało
Będę wracać, chociaż ten tytuł... czy trafię, czy najpierw będę musiała przeszukać wszystkie wątki "Początkujący", "Moje początki", "Zdjęcia początkującego" itp.![]()
Skoro nie chcemy aby grisza dramatyzował, lepiej aby w tytule tego nie sugerować![]()