Ostatnio edytowane przez Saboor ; 22.04.14 o 11:46
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Aktualnie tylko psp używam. Ps chyba za trudny dla mnie. Zresztą teraz pracuje na hp laptopie ale strasznie mi zamula i nie chciałbym go usmazycobróbka drzwi to dramatyczna tonacja w e -m 10. A tak na marginesie to pogralbym ma PSP
![]()
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA