|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
dzieki Saboor. wyprostowałem i jest ok. teraz znowu coś z konstrukcji człowieczychfragment zadaszenia trybun Siarki Tarnobrzeg. musze kiedyś sobie tam połazić bo jest co fotografować. to akurat z drogi robione było i z daleka wiec ciężko mi doprowadzić pion do pionu i poziom do poziomu. pozdr
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
ja do tego przymierzałem się kilka razy ale dopiero wczoraj mi coś pstryknęło w głowieTwój wycinek jest najlepszy z tych wersji co ja przerabiałem
![]()
zakodowałem. bede pamietał. moze pora zainstalować PS. odkąd padł mi laptop obrabiam tylko w PSP. dla lubiących makro mam kolejne foto z mrówkami i muchą ale troche inaczej przedstawionemoże się spodoba. pozdrawiam i wesołych świąt
a ja dziś przygotowałem drzwi bez klamki. wejść się bałem ale ochota byłapozdr
Nie wiem, czy warto.
PS tani nie jest, na dodatek narzędzie o którym pisze Saboor, też jest (zdaje się) płatne.
Nie bardzo rozumiem zależności
W czym obrabiałeś na laptopie?
Co to PSP i na jakiej maszynie teraz pracujesz. Cy ta maszyna nie nadaje się do używania tego, co miałeś na laptopie?
Fajne drzwi, choć obróbka mi nie odpowiada.
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA