trzeba się delektowaćakurat jest to ścieżka gdzie często Wilki się pojawiają a tutaj na spokojnie łania z młodym
trop z tel robiony dzisiaj a drugo w poniedziałek
![]()
trzeba się delektowaćakurat jest to ścieżka gdzie często Wilki się pojawiają a tutaj na spokojnie łania z młodym
trop z tel robiony dzisiaj a drugo w poniedziałek
![]()
ostatnie dwie wrzutki zwierzęco leśne kapitalne. bardzo ciekawe leśne widoki, miękka obróbka i ciekawe egzemplarze zwierząt, super kolory
zdjęcie z galerii rewelacja. ogromne brawa
+ na razie w pamięci
Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują
Logika zaprowadzi Cię z punku A do punktu B. Wyobraźnia zaprowadzi Cię wszędzie
Przedostatnia wstawka bardzo smakowita![]()
i znowu kilka spacerowych zdjęćdwa wypady ok 4 rano przyniosły mi kilka ładnych kadrów
na takie zdjęcie z Sarną czaiłem się kilka razy, dziki natomiast wyszły mi całkiem niespodziewanie i musiałem improwizować z kadrem
były 3 ale się spłoszyły. jeden kadr na 1/25s zrobiony z łapy
widoczki po drodze pstryknięte a dukacik mnie zaskoczył bo pozował jak model. fajnie że wpadacie. pozdr
Fajne zwierzątka, motylek super![]()
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja
Poranek przyjemny,
Kiedys wpadlem na dziki i przezornie zszedlem im z drogi
moje zdjęcia | Pozdrawiam, Sebastian
szukałem Nieparka ale dukacik ładnie pozowałtak przy okazji trafiłem po raz kolejny na skakuna Strojnisia nadobnego
drugi sezon w tym samym miejscu. chyba mu się podobaja suche tereny
pozdr
---------- Post dodany o 18:24 ---------- Poprzedni post był o 18:23 ----------
jak nie spotkasz Lochy z warchlakami to raczej są spokojne i płochliwe. gorzej jak młodzieńcy zaczynają sie wydzierać- wtedy nogi za pas
---------- Post dodany o 18:25 ---------- Poprzedni post był o 18:24 ----------
jest cała baśń na jednym kadrze![]()