kolejny ptaszorświatełko było fajne i właśnie to tło mi fajnie gra przy tych zdjęciach
![]()
kolejny ptaszorświatełko było fajne i właśnie to tło mi fajnie gra przy tych zdjęciach
![]()
Chyba ladnie pozuje a tlo mi sie podoba.
Co taka posucha?
Dawac foty bo nuda
pozdro
W tym miejscu ludzie chwala sie sprzetem... Ja nie mam czym
Kanał IRC Olympus Club: http://webchat.freenode.net/?channels=olympusclub
Tylko prawdziwi twardziele nie robia BACKUP'ów
Nyny- mam kilka ale z jpegow powyciagane. Wrzucę coś na dniach.
Ostatnio padł mi dysk w laptopie. Po zamontowaniu nowego i wgraniu windows 8 LR nie widzi rawòw. Nawet sprawdzalem inne wersje trialowe i pisze "podglad niedostepny" i nie importuje mi zdjęć. Zdjecia jpg widzi i bez problemu. Mial tak ktoś? Bo juz nie wiem co robić.
Pozdr
kilka zdjęć z czatowni i kilka innych dzisiaj. nie ma śniegu, zimy, ale idzie ku dobremu, bo u mnie dzisiaj koło -10c będzie. ptaszory będą głodne. napatrzyłem się już jak to Myszaki pilnują swoich porcji jedzenia, jak Sroki poddziobują Myszołowy jak te za długo jedzą i tym podobne zachowaniaszkoda, że Kruków nie ma ale możliwe że będą jak śnieg spadnie
a tak poza tym to SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU
pozdr
Fajny ptaszor, kolejnych pięknych sępów, orłów, sokołów i innych oblechów życzę w nowym roku
![]()
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja
Na przedostatnim jest taki dostojny, królewski
Piękne zdjęcia, i też Ci życzę światła i udanych łowów![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Jest GIT
I rowniez najlepszego w nowym roku, samych pelnych kart.
podro
W tym miejscu ludzie chwala sie sprzetem... Ja nie mam czym
Kanał IRC Olympus Club: http://webchat.freenode.net/?channels=olympusclub
Tylko prawdziwi twardziele nie robia BACKUP'ów
Dołączam się do życzeń,fajne pierze![]()
i oczywiście więcej czasu dla wszystkich na foceniecoś mi się zdaje, że te dwa zdjęcia myszaka z ostatniej wrzuty to nie te, które chciałem dodać ale niech już zostaną. a przed końcem 2015 dorzucę jeszcze kilka kadrów
![]()