Skoro dluzsza nieobecnosc sie zapowiadan...na strzemiennego dla mnie lesne.
Skoro dluzsza nieobecnosc sie zapowiadan...na strzemiennego dla mnie lesne.
dzięki za zaglądnięcie do wątkutrafiłem ostatnio w lesie na ciekawe światełko i grzechem było by nie wyjąć aparatu. jeden kadr jak na razie
pozdr
Fajna śnieżyca w poprzedniej wrzucie![]()
W internecie nie szukam miłości i akceptacji. Te tematy załatwiam w realu. W internecie szukam partnerów do dyskusji.
Aktualnie odpoczywam na autobanie.
Witam. Poprzednia wrzuta bardzo fajna, szczególnie nocne niebo, światełko w lesie też zacne.
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja
Piękne światło rzeczywiście. Z poprzedniej wrzutki pierwsze mi się podoba.
moje zdjęcia | Pozdrawiam, Sebastian
No to czekam na kolejne leśne bo zapowiedź przednia![]()
witam po raz kolejny po nieobecności sporej i pozdrawiam wszystkichbiorąc pod uwagę, że nie wytrzymam długo bez aparatu w rękach, wziąłem sprzęt do Belgii gdzie spędziłem ostatnie dwa miesiące. czasu brakowało, ale jakieś pstryki wykonałem
trochę zwierzyny, zaćmienie księżyca, kilka nocnych kadrów i pejzaży ale po kolei. na pierwszy rzut idą Daniele. jedna Pani w barwach zimowych ( tak mi się wydaje ). pozdr
Witaj,witaj..
zaklimatyzowany już na dobre stwierdziłem, ze siedzenie w domu mnie wykańcza. wykończyłem więc czatownie i zrobiłem zasiadkę. w kilka godzin przewinęło się trochę drobnicy i większych trochę latającychna razie Kruki i Myszołowy nie przylatują bo chyba za ciepło ale coś mi się tam pstrykło innego
![]()