Jedynka wydaje mi się trochę za ciemna.
Wypróbuj darmowy Olympus Viewer 2 - jest całkiem niezły na początek, posiada automatyczną korekcję wad obiektywu.
Jedynka wydaje mi się trochę za ciemna.
Wypróbuj darmowy Olympus Viewer 2 - jest całkiem niezły na początek, posiada automatyczną korekcję wad obiektywu.
Zapraszam do mojego wątku
P&P - Pentax i Panas (GX7)
Muminek)) masz racje robiac zdjecie nie zwrocilam na to uwagi teraz jak mi to napisaliscie to strasznie sie rzuca w oczy
ewentualnie wykadrowac mozna by bylo ...
glebokosc wyobrazni siedzi w szczegolach .
(E-30, zd 70-300, 14-42, 14-54 w planach zd 35)
dodaje jeszcze raz chrzesniaka podczas kapieli niestety ze zdartym noskiemprzy tym zdjeciu tez nic nie poprawialam zreszta jak bym to zrobila to by bylo jeszcze gorzej
![]()
kazecie dodawac zdjecia a nie chcecie udzielac radczuje sie oszukana
"Najpiękniejszy bokeh dostaję, gdy... ściągam okulary."
Lumix G80 + Olek E-30 + trochę szkieł ZD i mZD, trochę OM, trochę światła i sporo innych szpejów.
Za Thomasso, wybierając zdjęcia zastanów się dlaczego to a nie inne wybrałaś.
Zakładam, że ostatnie wybrałaś ze względów emocjonalnych![]()
My tego tak nie odbieramy, zostaje tylko surowy obrazek.
Staraj się zwracać też uwagę na szczegóły np. bałagan w tle.
w koncu jakies poruszeniefakt faktem dodalam ostatnie zdjecie z racji emocji a nie logiki heh kazda uwaga jest cenna tylko aby byla racjonalnie skonstruowana ,wiec dziekuje za wskazanie tego ze jest balagan widoczny na zdjeciu ,postaram sie na przyszlosc zwracac uwage , dodawalam zdjecia nie na ucieche THOMASSO lecz staralam sie wybrac te lepsze (nie mam ich za wiele) wiec stad te pojedyncze , za tydzien mam wyjazd i popstrykam cos "fajnego" bez balaganu
)
Powodzenia więc...![]()