Strona 6 z 6 PierwszyPierwszy ... 456
Pokaż wyniki od 51 do 57 z 57

Wątek: Ja i moja galeria

Siła reputacji
    19
    Moja galeria
    powiedz to voovoo jeszcze dwa razy, tak żeby WSZYSTKIM narzucić Twój pomysł. Będzie fajnie, zabawki etc.

zachowujecie się jak dzieci w pisakownicy.

Mieszka w
    Wa-wa
    Siła reputacji
    19
    Moja galeria
    Będąc jednym z klubowiczów uważam, że epitet "Chcecie się ze mną kłócić" i pytanie "Czemu nie krytykujecie innych fot?" mnie dotyczą. Nie, na tym forum nikt z Tobą Kingo kłócić się nie chce. To nie forum od tego. Na razie to Ty starasz się urazić wszystkich naokoło i niestety to Ci się udaje. A jeśli chdzi o krytykę to właśnie jej brak jest efektem Twoich kłótni. Ja poza tym odpowiadając na pytanie o baniu się Ciebie powiem owszem boje się Ciebie, ale w sensie boję się, że będe musiał czytać absurdalne, raniące opisy mnie. Nie dziękuję, krytykować nie będe, dyskutować też nie chce.

Pzdr i mam nadzieje, że kiedyś zrozumiesz, że nie idziesz najlepszą drogą-oby nie wtedy kiedy nikt już odpowiadać w Twoich wątkach nie będzie.

Siła reputacji
    19
    Moja galeria
    Toster a po co to kontynuujesz?

excel
    Gość
    Cytat Zamieszczone przez Kinga
    Daj link, udowodnij że coś zrobiłam źle a pokaże Wam galerię moich nagich fotek
    Taniutkie sprzedawanie siebie. Trudno sie dziwic.

Kingo, miewam czasami zle dni, zgadza sie, potrafie byc niemilym dla niemilych, a juz na pewno aroganckich, ktorych najdoskonalszym reprezentantem okazalas sie Ty. Cechuje Cie impertynenckie podejscie do kazdego i kazdego tematu. Butna pewnosc siebie jak zwykle i zawsze polaczona z lekcewazeniem ozdobionym wskazywaniem palcem osob, ktore nadeply Cie na loczek wybujalej dumy. Rzekome zuchwalstwo, jak w przypadku biedaka z rowerem wykorzystujesz do podniesienia wlasnej wartosci.
    Nieudolnosc pisania postow, chaotyczne rzucanie haslami, czesto zdradzajacymi Twoje niedouczenie w wielu tematach fotograficznych, do ktorego trudno Ci sie przyznac, swiadczy rownie wiele o infantylizmie, jaki reprezentujesz w waleniu cepem po oczach ( moje ulubione okreslenie ). Luzackimi zwrotami chcesz podkreslic przynaleznosc do platformy spolecznosciowej nowej generacji, zapominajac tylko o jednym, ze nawet bardzo mlodzi przedstawiciele tej spolecznosci maja Cie po dziurki w nosie. Obawiam sie, ze reprezentujac taka postawe nie zaskarbisz sobie serc nawet najgoretszych fanow plci pieknej. Pieknym trzeba byc od srodka, a nie na wyPSej fotce. (to nie dygresja do zwolennikow PS, to zwykla przenosnia).

Jak dorosniesz, to pogadam z Toba.

Pozdrawiam,
    excel
    PS. Dzis nie mam zlego dnia.

Siła reputacji
    19
    Moja galeria
    fotomic, gdzie teraz jestes?

ach, pewno je kolację

ADM Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi
    Siła reputacji
    37
    Moja galeria
    otwarto, od tej pory obowiązuje odpowiedzialność zbiorowa.
    było sobie życie

Banned Zwycięzca OlyRulez Awatar RadioErewan
    Mieszka w
    Łódź/Warszawa
    Siła reputacji
    40
    Moja galeria
    Dopiszę swoje 3 grosze (wybaczcie mi nadużycie władzy - w temacie zablokowanym). Nie podoba mi się sposób w jaki dyskutujesz Kingo. Jeżeli kolejne wątki będziesz prowadzić w sposób podobny do tego jaki zaprezentowałaś tutaj, będzie ci ciężko poczuć się u nas jak w domu. Ostatnimi czasy co prawda brakowało klubowego trolla, nie wiem czy chcesz za takiego uchodzić.

Pozdrawiam
    Radosław "Radio Erewan" Przybył
    http://www.fototv.pl Pierwsza w Polsce Internetowa telewizja o fotografii
    * Nigdy nie próbuj przekonywać ludzi, którzy wiedzą, że mają rację. ~Leto