Strona 5 z 6 PierwszyPierwszy ... 3456 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 57

Wątek: Ja i moja galeria

Siła reputacji
    19
    Moja galeria
    Tadeusz pięknie, Twoja krytyka uczy. Rozumiesz? ja od wczoraj czekam na krytykę, na razie były tylko komentarze. Zrozum, nie mam czym się na razie pochwalić więc dla mnie każde zdjęcie jest ważne. Dlatego czekam na krytykę podobną do Twojej od wczoraj.
    Szum też mi się nie podoba.

Co z krytyką innych fot? wy się mnie boicie czy co?

To tyle odnośnie tej sprawy.

Tadek, no nie sposób tak nie myśleć (a propos sił), dlatego że tu fotomic skrytykował mnie za wątek z excelem (to było w porządku że przywołał liczbę 3 kłótni?) Ja nic nie narozrabiałam w tamtym wątku Excel miał zły dzień To wszystko.

grizz a spróbuj nie dyskutować jak co chwilę każdy coś do Ciebie pisze Ty też zresztą Mam Wam nie odpowiadać, to powiecie, że oschła jestem

ADM Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi
    Siła reputacji
    37
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez Kinga
    fotomic, to ironia losu. 20 minut temu pisałam o Waszą interwencję do RadioErewan myśląc że to on tu dba o wszystko. Faktycznie to Ty byłeś, człowiek nie odróżniający chamstwa od krytki. Kto Wam powiedział, że krytyka musi zawsze ocierać się o prowokację i chamstwo?

Ty naprawdę nie widzisz różnicy? co się musi stać aby krytyka przypominała np tę od Rafała i żebyś to zauważył? Ja wstydziłabym się tak jednoznacznie dawać do zrozumienia że są nowi i kolesie. Nie widziałeś, że kolega Kowal prowokował ? Może dlatego że to jakaś laska gada to można zwalić na nią winę?

A może Ty byś choć raz skrytykował fotki? nie ukrywam że na Twojej krytyce zależałoby mi i pewnie dlatego że byłaby to krytyka bo adminostwo do czegoś Cię jednak zobowiązuje.

Zatem proszę, zajmijcie się krytyką fotek a nie mojej osoby? umowa stoi?

pozdrawiam

ps. "To już 2 czy 3 Twój wątek w którym powstaje ogólne zamieszanie" - poproszę o link, bez gdybulstwa. Daj link, udowodnij że coś zrobiłam źle a pokaże Wam galerię moich nagich fotek
    Posłuchaj mnie uważnie. Jesteś na forum nowa(z tego co zauważyłem jesteś osobą którą łatwo wyprowadzić z równowagi). Na forum panuje atmosfera taka jaka panuje(IMO bardzoo dobra) ale jest sepcyficznie. To że pisałaś do RE nic nie znaczy dla mnie(mi zgłoszono ten temat jako łamiący regulamin).

Odróżniam chamstwo od krytyki i nie pouczaj mnie tu. Wrzuć na luz droga klubowiczko. IMO to Ty masz zatarte znaczenie i wszystko sprowadzasz do wspólnego mianownika. Wszystko odbierasz jako ataki na Twoja osobę.

Co do mnie i mojego admiństwa, to ja tu jestem od tego aby pilnować porządku, zajmuję się wieloma innymi sprawami a samo przeglądanie forum to poboczna sprawa. Ja szczerze mówiąc mogę nie mieć pojęcia o robieniu zdjęć, ja sie zajmuje czym innym. Moje zdanie na temat Twoich tak naprawdę nic tu nie wniesie gdyż mam o tym blade pojęcie.

Ja nie zajmuję sie krytyką Twojej osoby czy Twoich zdjęć, ja proszę o spokój inaczej załatwimy to w inny sposób.
    było sobie życie

Siła reputacji
    19
    Moja galeria
    grizz i widzisz? znowu fotomic napisał

fotomic, nie jest złe że pilnujesz, źle wygląda kiedy opierniczasz mnie a nie opierniczysz faceta który kłamliwie mnie cytuje I nie baw się w psychoanalize, nie wychodzi Ci

pozdrawiam

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar kowal73
    Mieszka w
    Poznań
    Siła reputacji
    141
    Moja galeria
    Nie uważam swojej opinii za chamską. Zniesmaczyły mnie komentarze przy prezentacji fotki. Wdać nie jestem jedyną osobą która ma podobne odczucia. Zabawę tłem, go itp wolał bym oglądać w nieco innej scenerii (bo uczę się fotografii). Jeżeli chciałaś zdjęciem wywołać jakieś emocje to Ci się udało, ja jestem delikatnie mówiąc zdegustowany, chyba mam prawo. Na marginesie ja nie pracuje z osobami upośledzonymi ale staram się szanować ludzi.
    sprzedam - ZD40-150 f3,5:4,5 (stan sklepowy) - 550
    sprzedam - Klapki zabezpieczające Karty CF do E330 - ostatnie 3 szt w Polsce

www.k2-stal.pl

ADM Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi
    Siła reputacji
    37
    Moja galeria
    grizz i widzisz? znowu fotomic napisał

fotomic, nie jest złe że pilnujesz, źle wygląda kiedy opierniczasz mnie a nie opierniczysz faceta który kłamliwie mnie cytuje I nie baw się w psychoanalize, nie wychodzi Ci

pozdrawiam
    Droga klubowiczko, bawię się w moderowanie a nie psychoanalize, to co napisałem to stan faktyczny tego co wyprawiasz na forum. Piszesz chamsko i zaczepiasz.

Ostatni raz prosze o spokój w tym wątku, później posypią się ostrzeżenia

Pozdrawiam
    fotomic.
    było sobie życie

| OlyJedi Awatar suchar
    Mieszka w
    Wa-wa
    Siła reputacji
    27
    Moja galeria
    Co z krytyką innych fot? wy się mnie boicie czy co?
    Ja po przeczytaniu twoich watkow i dyskusji, w ktorej bralem udzial pod jednym Twoim zdjeciem nie zamierzam komentowac Twoich zdjec. Niezaleznie, czy sa dobre, czy zle. Nie mam najmniejszej ochoty czytac, kim jestem i co o mnie myslisz, gdy tylko skomentuje Twoje zdjecie. Wybacz, ale to nie sa atrakcje dla mnie.

Tadek, no nie sposób tak nie myśleć (a propos sił), dlatego że tu fotomic skrytykował mnie za wątek z excelem (to było w porządku że przywołał liczbę 3 kłótni?) Ja nic nie narozrabiałam w tamtym wątku Excel miał zły dzień To wszystko.
    Jeden wyraz przychodzi mi na mysl po przeczytaniu tego fragmentu. Niesamowite...

Od razu zaznaczam, ze byl to moj pierwszy i ostatni post w tym watku. Nie chcialem sie w ogole udzielac, ale skoro zapytalas, czemu nie komentujemy (czyli min. czemu ja nie komentuje), to wyjasnilem.
    Pzdr
    Strona WŁASNA | Blog Portret Ulicy
    "Fotografujemy rzeczy, by usunąć je z umysłu" - Franz Kafka

Siła reputacji
    19
    Moja galeria
    kowal, cieszę się chociaż że nie prowokujesz dalszej kłótni. Nie powiem, Twoja wypowiedź podoba mi się aczkolwiek już sama nie wiem, bo tak mi namieszaliście, czy przy tej fotce zależało mi na tym abyście skrytykowali sposób kadrowania, przepalenia, ten szum czy tego człowieka nieszczęsnego. Myślę że po to dałam wam przykłady.

Jest troche dla mnie niezrozumiałe, bo spytałabym co sądzicie o kobiecie na schodach, o mojej córce w lewym górnym rogu, zastanawiam się że może uznaliście że pozostałe fotki nie zasługują nawet na krytykę. Nie rozumiem bo oceniacie zdjęcia jakiegoś dziecka na plastikowym krześle, amator który zrobił zdjęcia amatorskie przynajmniej się czegoś nauczył, ze mną stale chcecie się kłócić

fotomicu, zacytuj zdania w których kogoś zaczepiam.

suchar, powinieneś dostać sotrzeżenie, ale nie pękaj ... wezmę to na siebie

no i gdzie komentarze odnośnie innych fotek? kłótni nie ma, nie ma się czym zajmować?

proszę może inne osoby, jakieś nieznane o krytykę.

Mieszka w
    W-w
    Siła reputacji
    0
    Moja galeria
    Fajną fontannę mamy w rynku

Siła reputacji
    19
    Moja galeria
    xaw2 ja widzę że ty wrodzony dar do rozładowywania atmosfery masz cieszę się że nie brzydzisz się bawić w piaskownicy TEJ .... tej Kingi. Póki co, tu każdy każdego namawia na zwinięcie zabawek a wszystko chyba dla satysfakcji.

bardzo nieładnie, ale to cechy forum.

czekam na krytykę pozostałych

| OlyJedi Awatar voovoo2
    Mieszka w
    Olsztyn
    Siła reputacji
    123
    Moja galeria
    Mam jakies dziwne przeczucie,ze juz niedługo nastapi tu kompletna cisza co bedzie najlepszym komentarzem do Twojej działalnosci na tym bardzo sympatycznym forum.Amen
    Fujifilm X100, mju II, panasonic sx1, Fujifilm Wide 210 Instax.