Strona 4 z 6 PierwszyPierwszy ... 23456 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 57

Wątek: Ja i moja galeria

Siła reputacji
    19
    Moja galeria
    Fotomic, to dla Ciebie robie:

Kowalu kowalu, kocham jak ktoś próbuje udowodnić mi garba. A teraz przemyśl wszystko jeszcze raz, i zastanów się czy użyłam słowa IDIOTA.

Cieszę się jednak że na podstawie tak marnej krytki również można czegoś się nauczyć. A nauczyłam się, że nie trzeba wcale pokazać fotek żeby krytykować innych.

pozdrawiam Cię z całego serca, może kiedyś odwiedzisz mnie w firmie i zobaczysz jak przyjemnie się pracuje z ludźmi umysłowo chorymi.

| OlyJedi Awatar Piotr Grześ
    Mieszka w
    Piła
    Siła reputacji
    51
    Moja galeria
    Ale się dzieje, dawno, od czasów Robina zdaje się tak gorąco na forum nie było. Dajcie na luz, widzę Kinga, że masz ostrą naturę i jakakolwiek krytyka, spotyka się z Twoją natychmiastową i bardzo ostrą ripostą. A tak tu było spokojnie.
    E-3, E-300, ZD 14-54,ZD 40-150, ZD 35, ZD 50, ZD 70-300, ZD 50-200, ZD 9-18, ZD 35-100, EC-14 FL-36, FL-50R

| OlyJedi Awatar voovoo2
    Mieszka w
    Olsztyn
    Siła reputacji
    123
    Moja galeria
    Sympatyczna kolezanko....................pomyliłas etykę z estetyka...ot co
    Fujifilm X100, mju II, panasonic sx1, Fujifilm Wide 210 Instax.

Siła reputacji
    19
    Moja galeria
    Nie Piotrku, chcę krytyki zdjęć a nie psychologicznej analizy mojej osoby.

najlepszy jest voovoo, zero krytki a potem nagle etyka mu się odezwała

Ponadto ten Kowal wpadł tu z myślą o prowokowaniu kłótni, bo czemu nie skomentował innych fotek? wiedział po co tu przychodzi.

Na drugie przeprosiny się już nie zgodzę i tyle.

ps. Piotrek, co Ty gadasz, kiedy tu było spokojnie?: nad tym forum od dawna nikt nie panuje. Przeciez tu co 10 wątek to kłótnia.

ADM Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi
    Siła reputacji
    37
    Moja galeria
    Kingo, upominam Cię(narazie bez ostrzeżenia) wypowiadasz się publicznie zniż trochę ton, przestrzegaj zasad netykiety.

To już 2 czy 3 Twój wątek w którym powstaje ogólne zamieszanie, wcześniej tego nie było na forum. A nie uważam że klubowicze upatrzyli sobie Ciebie za ofiarę na której można sie wyżyć. Dlatego proszę o spokój.

Pozdrawiam
    f.
    było sobie życie

Siła reputacji
    19
    Moja galeria
    fotomic, to ironia losu. 20 minut temu pisałam o Waszą interwencję do RadioErewan myśląc że to on tu dba o wszystko. Faktycznie to Ty byłeś, człowiek nie odróżniający chamstwa od krytki. Kto Wam powiedział, że krytyka musi zawsze ocierać się o prowokację i chamstwo?

Ty naprawdę nie widzisz różnicy? co się musi stać aby krytyka przypominała np tę od Rafała i żebyś to zauważył? Ja wstydziłabym się tak jednoznacznie dawać do zrozumienia że są nowi i kolesie. Nie widziałeś, że kolega Kowal prowokował ? Może dlatego że to jakaś laska gada to można zwalić na nią winę?

A może Ty byś choć raz skrytykował fotki? nie ukrywam że na Twojej krytyce zależałoby mi i pewnie dlatego że byłaby to krytyka bo adminostwo do czegoś Cię jednak zobowiązuje.

Zatem proszę, zajmijcie się krytyką fotek a nie mojej osoby? umowa stoi?

pozdrawiam

ps. "To już 2 czy 3 Twój wątek w którym powstaje ogólne zamieszanie" - poproszę o link, bez gdybulstwa. Daj link, udowodnij że coś zrobiłam źle a pokaże Wam galerię moich nagich fotek

| OlyJedi Awatar voovoo2
    Mieszka w
    Olsztyn
    Siła reputacji
    123
    Moja galeria
    Czy to nie dziwne.........tak mało lomentarzy na temat fotek.Szkoda,że autorka nie wyciąga z tego zadnych wniosków.Pytasz co zrobiłas zle...........pozostając przy zdjęciu rowerzysty to najlepsza fotka,czyli ta z przepalonym worem nie jest doskonała.........własnie chosby ten przepał.Po drugie nie podoba mi sie sposób w jaki ona powstała.Gdzies chyba przekroczyłas delikatna granice pomiedzy tym kiedy mozna strzelic fotkę a tym kiedy juz nie wypada.I na Boga za zadne skarby nie dawaj swoich nagichfotek
    Fujifilm X100, mju II, panasonic sx1, Fujifilm Wide 210 Instax.

| OlyJedi
    Siła reputacji
    199
    Moja galeria
    Kinga,
    Fotka faceta z rowerem nie podoba mi się, ponieważ ja widzę przede wszystkim na jego twarzy bezradność, gniew, marność, ogólnie mówiąc stan, którego pokazywanie na fotkach reportażowych budzi mój sprzeciw etyczny. Oczywiście pokazujesz ludzka biedę i pewnie sposób radzenia z tym, lecz to pierwsze wrażenie dominuje, gdy wzrok mój odnajduje twarz tego człowieka.

Pokazujesz różne etapy obróbki fotki mające na celu zwiekszenie wymowy zdjęcia, polepszenie przekazu. Moim zdaniem jest to obróbka bardzo gruba i zasadniczo nic nie zmieniająca poza schowaniem zdjęcia pod warstwą szumu na ostatniej wersji. Wiele osób może się z moją oceną nie zgadzać.

Pzdr, TJ

P.S.
    Kinga,
    Twoje teksty są trudno przyswajalne (wypowiadam się tylko za siebie) z powodu bałaganu myślowego oraz nadmiaru negatywnych emocji, szczególnie w obszarze hipotez spiskowych dotyczących układu sił na forum.
    Pzdr, TJ

Siła reputacji
    19
    Moja galeria
    voovoo no ale zobacz, kobiety spotykają się z ... to sie nazywa męskim szowinizmem, nawet Twój poprzedni komentarz, co to miało być? mam wybór wg ciebie, albo pozwolić na szowinizm albo zapomnieć o krytyce. Jest jeszcze trzecia opcja, chamska krytyka. Na nią się nie godzę. Nie możesz wiedzieć czy przekroczyłam granicę (mówimy o granicy etyki rozumiem) bo nie było Cię tam. Bezczelna fotka nie zawsze jest niedelikatna.

Mimo że jesteś szowinista to wybaczyć Ci można bo skrytykować umiesz

swoich nagich fotek nie dam ... nie ma takiej opcji ... bo nikt mi nie udowodni, że zrobiłam w którymś wątku coś źle bo takiego wątku nie ma. Ja wiem o którym wątku mówi fotomic ,tyle że ja nic złego nie zrobiłam. A fotomic widzi jak zwykle tylko połowę Tu to nic nowego.

| OlyJedi Awatar grizz
    Mieszka w
    Kraków
    Siła reputacji
    164
    Moja galeria
    To napisz do RadioE jak uważasz, ze fotomic postąpił źle już, a nie dyskutowac tutaj na ten temat.
    Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.