gratulacje!!! no no tak jak RE napisal poziom dobry![]()
gratulacje!!! no no tak jak RE napisal poziom dobry![]()
List ten dedykuje wszystkim tym, którym jest dany przywilej służenia innym pomocą w osiągnięciu celu i tym, którzy ucząc się wzbogacają wszystko przez podjęcie wyzwania do postępu i stawania się tym wszystkim, czym mogą się stać
Dopiszę jeszcze, że szkoda, iż niektóre prace nie zgarnęły ani jednego głosu. Cóż. Tak bywa. Niemniej wieeelka szkoda.
Pozdrawiam
Radosław "Radio Erewan" Przybył
http://www.fototv.pl Pierwsza w Polsce Internetowa telewizja o fotografii
* Nigdy nie próbuj przekonywać ludzi, którzy wiedzą, że mają rację. ~Leto
a wystarczy dać możliwość głosowania na 3 prace a nie na jedną... wielka szkoda, ze moglem oddać tylko jeden głos...[...] szkoda, iż niektóre prace nie zgarnęły ani jednego głosu. Cóż. Tak bywa. Niemniej wieeelka szkoda.![]()
blady
nienerwowo sobie cykam fotki w tempie 4/3
Trudno się mówi. Takie reguły (i jednego głosu będę bardzo bronić).
Pozdrawiam
konserwa niereformowalna!![]()
ps Dobry Wujek na pewno by się zgodził...
blady
nienerwowo sobie cykam fotki w tempie 4/3
wydaje mi się, że problem rozwiązałby się jakby głosowało np nie 59 ale 1000 osóbtylko jak zachęcić ludzi do głosowania
![]()
.
Luz, za 3 lata będzie głosować 1000 osób.
60 użytkowników to bardzo dobry wynik.
Pozdrawiam
Gratulacje!
"A na resztę zamknij oczy moja miła
pod powieką znacznie lepsze są obrazy
i w tym nasza siła
i w tym nasza siła
że umiemy jeszcze czasem marzyć"
Gratulejszyn, K@czy!![]()
Wg Karola najlepsza stopka na OC: Canonizacja św. Bernarda z Olympu AD 2011
[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]
BernArt - Moje zdjęcia
Radosław,
Napisałeś:
Czy to oznacza, że zmiana jest niemożliwa z:Trudno się mówi. Takie reguły (i jednego głosu będę bardzo bronić).
- powodów technicznych;
- czy też, że te obecne reguły głosowania są dobre.
Ja jestem za tym, aby była mozliwość głosowania na 3 fotki, w podobny sposób, jak w piosenkarskim konkursie Eurowizji, gdzie zespoły jurorów z każdego państwa przyznaja malejąco punkty dziesięciu piosenkom, tylko wprzypadku naszegop konkursu byłyby to trzy miejsca, a nie dziesięć. Uważam takie głosowanie, mimo ze również statystycznie rozbieżne, za dokładniejszą ocenę zdjęć niż głosowanie na jednego autora.
Ta ostatnia forma jest najbardziej przydatna w polityce, tam gdzie chodzi o wyłonienie jak największej grupy czołowej (partii) dającej jak największą szansę stabilności pracy wybranego ciała. Głosowanie w konkursie fotograficznym nie jest aktem politycznym i nie wymaga takich ostrych ograniczeń.
Pzdr, TJ