To jeśli można to przypomnę o moim zapytaniu, widzę że ruch w wątku się powiększa.
To jeśli można to przypomnę o moim zapytaniu, widzę że ruch w wątku się powiększa.
ZAPRASZAM E510 14-42 & 40-150, Nikon D7000 & 17-50 Vr
Wg Karola najlepsza stopka na OC: Canonizacja św. Bernarda z Olympu AD 2011
[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]
BernArt - Moje zdjęcia
E tam trafiłoPo prostu nie ma pośpiechu. Kilka razy zapytałem, za n-tym cena była 1000, zaproponowałem 950 z wysyłką i sprzedawca się zgodził. Zresztą szkło kupione na forumowej giełdzie. Pewnie podobnie jest ze sprzedażą. Prędzej czy później ktoś kupi (chyba że cena będzie faktycznie z kosmosu).
Wiesz mnie denerwuje odbywające się na naszej forumowej giełdzie licytacje w ciemno. ale co nie zabronione jest dozwolone. Nie chciałem kupić tego szkła za więcej niż 1000 i jak widać jest to jak najbardziej możliwe. A jak kogoś denerwują pytania o cenę to niech ją poda w ogłoszeniu lub nie sprzedaje tylko oddaje za darmo![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Podepnę się se swoimi zabawkami, proszę o pomoc w wycenie:
1) E-3 , tylko 7k zdjęć, amatorsko używany
2) HLD4
3) FL50R - to ogóle sporadycznie
4) 14-54 + UV od nowości
Wszystko z papierami, pudełkami , etc . Stan idealny
Dzieki
We all are born poor...
Dzięki!
We all are born poor...