Dzięki wszystkim
4.
Uploaded with ImageShack.us
5.
6.
Dzięki wszystkim
4.
5.
6.
Dwójka baaardzo mi się podoba. Moje klimaty.
ja też bardzo lubię takie klimaty, ale już dawno nigdzie nie 'latałam' z paratem, dlatego nie mogę się doczekać wiosny
7.
Ostatnie bomba!
www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb
świetne zdjęcia. Ostatnia czwórka bardzo mi się podoba.
Pierwsze, zamkowe może odrobinę za ciemne, ale kadr bardzo fajny. Nie jest stereotypowy przez osobę siedząca na trawie. Dwójka jest po prostu świetna. Owocowy zawrót głowy też mi się podoba. Ale z tych wszystkich najbardziej urzekło mnie ostatnie. Gratuluję świetnego oka.
Ostatnie znakomicie wypatrzone i ustrzelony. Szkoda, żeby dlugowłosy kolega nie jest w mocnym punkcie w prawym górnym rogu, zdjęcie byłoby wtedy genialne.
Świetne robisz. Rafał ma konkurencję .
Witajcie!
Cieszę się bardzo, że komuś spodobały się moje zdjęcia, na prawdę nie spodziewałam się tylu pozytywnych opinii!Dziękuję, Wasze słowa są dla mnie bardzo znaczące
Wkrótce postaram się dodać więcej zdjęć, a tymczasem dorzucam jeszcze foto mojego diabolicznego kota
PS: Od dwóch dni forum nie działa mi jak należy, co chwilę wyskakuje mi komunikat, że serwer jest przeciążony i wielki cud się staje jak mogę cokolwiek napisaćWy też tak macie?
Pozdrawiam
8.
E-510 + 14-45 + 40-150
Hej
Trzeba było krzyczeć, że ktoś Ci bliski korzystał jeszcze z forum.Nie będę pisać o kogo chodzi, bo może sobie nie życzysz. W każdym razie system odbiera Cię w tym układzie, jako zdublowane konto.
Napisałam gdzie trzeba i problem powinien zniknąć, jak się ktoś z administracji pojawi.
pozdrawiam
Ania