Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 14 z 14

Wątek: olympus X-42

Siła reputacji
    0
    Moja galeria

Odp: olympus X-42

Może ktoś mi pomoże z problemem w aparacie. Mam olympusa x-42 i po założeniu nowych baterii nie chce mi się odpalić. Zapala się pomarańczowa kontrolka z tyłu i tyle... A jak chcę go podłączyć pod komputer to miestety ten go nie widzi i nie mogę zmienić przez to oprogramowania. Czy się gdzieś go jakoś resetuje?

Siła reputacji
    0
    Moja galeria

Witam, temat trochę nie związany z wątkiem, ale też dotyczy x-42, otóz nie odtwarza mi dźwięku w filmach. Nie wiem czy to wada fabryczna czy tak ma być. Z góry dzięki za pomoc. Jeśli temat taki już był to przepraszam i proszę o linka do tego wątku .

Moderator Zwycięzca popRAWkiZwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Karol
    Mieszka w
    las pod TARNOWem...
    Siła reputacji
    172
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez wislakPEB Zobacz posta
    Witam, temat trochę nie związany z wątkiem, ale też dotyczy x-42, otóz nie odtwarza mi dźwięku w filmach. Nie wiem czy to wada fabryczna czy tak ma być.
    Witaj na Forum!
    Aparat umożliwia nagrywanie dźwięku zarówno podczas filmowania jak i jako komentarzy do zdjęć. W menu aparatu można włączyć i wyłączyć nagrywanie dźwięku. Przy nagrywaniu filmów i włączonym dźwięku nie można korzystać z zoomu optycznego. Przy odtwarzaniu filmów w aparacie dźwięk nie jest odtwarzany, o czym informuje instrukcja obsługi.
    zmiana nicka: ktotek -> Karol
    Polska B - wątek ze zdjęciami
    Facebook

Siła reputacji
    0
    Moja galeria

Ok, dzięks, nie wgłębiałem sie dokładnie w lekturę instrukcji, w kazdym razie dzięki za pomoc .

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów