Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: Elektryczny potwór

Sylwek
    Gość

Elektryczny potwór

W tych zdjeciach chciałem przedstawić ogrom tego słupa elektrycznego aż mnie elektryzuje )) oczywiście to wszystko kontynuacja sobotniego spaceru

1.

2.

3.

4.

Czy to na Was robi wrażenie?

| OlyJedi Awatar Smerf Maruda
    Mieszka w
    Stolyca
    Siła reputacji
    24
    Moja galeria
    Podobnie jak z kwiatkami i wiosną - szukasz, ale jeszcze nie znajdujesz. Starasz się podejść niebanalnie, ale nie do końca to wychodzi - to znaczy, owszem, podejście jest niebanalne, ale wykonanie szwankuje.

Zauważ też, ze 1-3 niczym się w zasadzie od siebie nie różnią. Tak miało być?

Sylwek
    Gość
    nie no wydaje mi sie, że 1 i 3 różnią się perspektywą innaczej na to się patrzy czy nie?

Mieszka w
    W-w
    Siła reputacji
    0
    Moja galeria
    Dwójka fajna. Trochę straszna

Mieszka w
    Wa-wa
    Siła reputacji
    19
    Moja galeria
    Wykonanie jak już zostało powiedziane niezbyt pociągające, ale ostatnie zdjęcie mnie przeraziło...

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Rafał Czarny
    Mieszka w
    Krakowie
    Siła reputacji
    114
    Moja galeria
    Podoba mi się Twój zapał. Kombinuj...
    gAlErIa czArNeGo
    oPoWiEm wAm o mArKu
    Pampalini, łowca stworzeń, wypier..lił się o korzeń.

Sylwek
    Gość
    staram się ale jak tu się skupić ja żona mnie woła a tu człowiek chce coś uchwycić , aaaaa chyba bedę musiał sam troszkę spacerować... zawsze ten sam dylemat.

| OlyJedi Awatar kasprzyk
    Mieszka w
    Wielkopolska
    Siła reputacji
    88
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez Sylwek
    staram się ale jak tu się skupić ja żona mnie woła a tu człowiek chce coś uchwycić , aaaaa chyba bedę musiał sam troszkę spacerować... zawsze ten sam dylemat.
    Cześć
    Mam ten sam problem z żoną - dlatego w większości "wypraw" jestem sam, gorzej jak się ma dziecko pod opieką - wczoraj byłem nad jeziorkiem, jak tylko skupisz się na aparacie, już drugą parą oczu trzeba być na córeczce

Dwójka dość ciekawa, nie wiem jaki masz monitor, ale zdjęcia mogłybyć jeszcze mniejsze - tak żeby wysokość miała max 800.

pzdr
    Olympus C-7070, E3, ZD 14-42 i 70-300

| OlyJedi
    Mieszka w
    N=52°16 E=20°57
    Siła reputacji
    25
    Moja galeria
    Dwójka najbardziej elektrycznie potworna - całkiem udane.

Żonie trzeba kupić aparat na najbliższe urodziny. Żona przestanie wołać i sama zacznie kombinować z aparatem
    blady

nienerwowo sobie cykam fotki w tempie 4/3

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów