Podobnie jak z kwiatkami i wiosną - szukasz, ale jeszcze nie znajdujesz. Starasz się podejść niebanalnie, ale nie do końca to wychodzi - to znaczy, owszem, podejście jest niebanalne, ale wykonanie szwankuje.
Zauważ też, ze 1-3 niczym się w zasadzie od siebie nie różnią. Tak miało być?
nie no wydaje mi sie, że 1 i 3 różnią się perspektywą innaczej na to się patrzy czy nie?
Dwójka fajna. Trochę straszna![]()
Wykonanie jak już zostało powiedziane niezbyt pociągające, ale ostatnie zdjęcie mnie przeraziło...
Podoba mi się Twój zapał. Kombinuj...
staram się ale jak tu się skupić ja żona mnie woła a tu człowiek chce coś uchwycić , aaaaa chyba bedę musiał sam troszkę spacerować... zawsze ten sam dylemat.
CześćZamieszczone przez Sylwek
Mam ten sam problem z żoną- dlatego w większości "wypraw" jestem sam, gorzej jak się ma dziecko pod opieką - wczoraj byłem nad jeziorkiem, jak tylko skupisz się na aparacie, już drugą parą oczu trzeba być na córeczce
Dwójka dość ciekawa, nie wiem jaki masz monitor, ale zdjęcia mogłybyć jeszcze mniejsze - tak żeby wysokość miała max 800.
pzdr
Olympus C-7070, E3, ZD 14-42 i 70-300
Dwójka najbardziej elektrycznie potworna - całkiem udane.
Żonie trzeba kupić aparat na najbliższe urodziny. Żona przestanie wołać i sama zacznie kombinować z aparatem![]()
blady
nienerwowo sobie cykam fotki w tempie 4/3