Strona 204 z 401 PierwszyPierwszy ... 104154194202203204205206214254304 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 2.031 do 2.040 z 4006

Wątek: Rowerowo- fotograficzna kariera BIKERA.

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar ahutta
    Mieszka w
    Bytom
    Siła reputacji
    209
    Moja galeria

Odp: Rowerowo- fotograficzna kariera BIKERA.

Mi też się popsuł, to prosto z aparatu zgrywam. No nie przesadzaj, że też tak nie możesz
    The question is, who cares?

| OlyJedi Awatar BIKER
    Mieszka w
    zapomniana "Ziemia obiecana" obecnie Miasto bezprawia. Ale to moja Łódź.
    Siła reputacji
    126
    Moja galeria

Nie mam kabla z aparatu na komputer, więc nie moge- na razie

| OlyJedi Awatar BIKER
    Mieszka w
    Siła reputacji
    126
    Moja galeria

Miniona sobota była trochę dniem szczególnym. Oto firma w której od lutego pracuję zorganizowała kilka km. od Łodzi imprezę integracyjną dla swoich pracowników. Sympatyczna pani dyrektor zadbała o wiele atrakcji, które były dla wszystkich tajemnieca. Dopiero rozbudowywanym objekcie koło dawnej gminy Nowosolna wyszło na jaw jakie to będą atrakcje.

Około 30 moich kolegów zostało podzielonych na cztery drużyny i zaczęła się zabawa jako połączenie elementów ekstremalnych, zręcznościowych i...........kulinarno konsumpcyjnych.
    W ramach atrakcji uczestniczyłem w próbie jazdy na rowerze "przeciwskrętnym"(sztuka to nie lada), jeździe na higwayu, jeździe na quadach, ale z niespodzianką i strzelaniu z łuku do tarczy. Nie opanowałem jazdy na rowerze, który miał na przodzie dwa koła zębate, co czyniło układ kierowniczy trudnym do opanowania, bo skręt w lewo, oznaczał jazdę w...........prawo. Ale dużo mi nie brakowało. Musiałbym poćwiczyć z godzinę to może............
    W strzelaniu z łuku też szału nie uzyskałem, na trzy strzały dwa w tarczy, ale punktów mało. Ale na higwayu jeździło mi się doskonale. To było jednak tylko preludium wobec najpierw jazdy treningowej na quadach, a potem udziału w konkurencji, w której trzeba było przejechać pełen piachów i wertepów niedługi tor, ale za to trzymając w lewej ręce............. szklankę z wodą. Uzyskałem o dziwo bardzo dobry czas i wylałem niewiele wody.

Gdy już skończyły się konkurencje sprawnościowe i rozdano nagrody, chetni mogli wypić zafundowane piwo lub..........pójść poszaleć jeszcze na quadach w wersji wycieczkowej do lasu. Chyba nie muszę pisać co wybrałem.
    Jazda po lesie była czymś, co w skali przyjemności i emocji trudno mi opisać. Smagnięcie gałeżiami po kasku, fragment jazdy na dwóch kołach na zakręcie (ale mnie poniosło) i tumany kurzu dopełniły frajdy.
    Podczas całej imprezy latałem też za kolegami niczym paparazzi z moją E-30 tworząc imprezowy reportaż. Przy okazji kilku kolegów poznało co potrafi Olympus więc i ja mam fotki z szaleństwa.
    Jedno jest pewne długo tego weekendu nie zapomnę
    Pewnie chcielibyście zobaczyć kilka fotek..................
    Pokaże jak przygotuję i odbiorę od kolegi, bo było nas dwóch.
    Pozdrowerki

Moderator Zwycięzca popRAWkiZwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Bodzip
    Mieszka w
    Gorlice
    Siła reputacji
    476
    Moja galeria

Hmmm, ja bym wybrał piwo
    cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
    Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
    W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach ||Łowca spamerów||

| OlyJedi Awatar BIKER
    Mieszka w
    Siła reputacji
    126
    Moja galeria

A ja wybrałem napierw frajdę, a potem piwo

Moderator | OlyJedi Awatar apz
    Mieszka w
    Beskid Mały; Andrychów
    Siła reputacji
    338
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez BIKER Zobacz posta
    Miniona sobota była trochę dniem szczególnym. Oto firma
    ...
    Pozdrowerki
    Tyle zapowiedzi i jedna fota i mglista obietnica, moze , kiwdyś , za chwilę... Jestem zawiedziony.
    E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro

| OlyJedi Awatar BIKER
    Mieszka w
    Siła reputacji
    126
    Moja galeria

Coś ta strona forumowa kuleje. Zrobiłem wrzutke kilku zdjęć, a gdy chciałem zapisać okazało się że...........jestem wylogowany. Dwadzieści minut pstrykania na darmo.

To zrobię "dogrywkę.
    1. krótka instrukcja
    2. Ktoś musiał prowadzić
    3. Na górce
    CDN
    Ostatnio edytowane przez BIKER ; 23.06.13 o 13:38

| OlyJedi Awatar kamil_andrzej
    Mieszka w
    ...gdzieś w Polsce...
    Siła reputacji
    85
    Moja galeria

Podziwiam odwagę i opanowanie sprzętu. Znajomy podczas swojego pierwszego kontaktu z quadem złamał rękę...
    E5 + parę standardowych drobiazgów...
    Każdy z nas stworzony jest do tego, co robi ...
    moje podróże | moje spotkania z Kanarami ... | samoloty, samoloty, samoloty ... | mój profil | Japonia w obiektywie Gaijina

| OlyJedi Awatar pers
    Mieszka w
    Nowy Sącz
    Siła reputacji
    45
    Moja galeria

Fajne są takie imprezy integracyjne połączone z atrakcjami. Ja uczestniczyłem pewnie w kilkunastu ale najlepiej pamiętam właśnie taką jaką pokazujesz, z tym ,ze jeszcze była możliwość lotu szybowcem z instruktorem i to przeżycie pamiętam do dziś

| OlyJedi Awatar BIKER
    Mieszka w
    Siła reputacji
    126
    Moja galeria

Strasznie mi te quady przypasowały. Kierownica jak w rowerze lub motorowerze hamulce też(miałem Javę i Simsona), a dodawanie gazu, taką dźwigienką ja przrzutka w rowerze redukująca biegi w dół. Słowem wszystko super, pozostało tylko poszaleć. Ale mimo wzystko trzeba na tym sprzęcie zachować rozsądek, bo chwila nieuwagi i.........
    Jak pojechałem do lasu to własnie wtedy wyszło jak trzeba uważać i nad tym panować, korzenie, gałęzie, dziury, nawet uskoki terenu.
    Ten kolega z fotki z aparatem też pojechał po prostym odcinku piachowego toru, mimo poważnych ograniczeń prawej ręki(trzy złamania, pusta kość), zabrał dla zabawy szklankę pełną wody. Na pierwszym zakręcie za słabo skręcił, wyniosło go w krzaki i wypadł z quada. Ale twardziel szklankę z wodą trzymał w ręku nawet po upadku, na szczęście nic mu się nie stało.

Ostatnio edytowane przez BIKER ; 23.06.13 o 16:38