Z cyklu edukacja Bikera
http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&NR=1&v=HCC83S_dXn8
uwielbiam słuchać tego faceta.![]()
Z cyklu edukacja Bikera
http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&NR=1&v=HCC83S_dXn8
uwielbiam słuchać tego faceta.![]()
Gratuluje wnuczki![]()
Filetowe bardzo fajnie się prezentuje.
Gratuluję wnusi!
Zazdroszczę ogrodu botanicznego na miejscu![]()
Dziękuję Wam bardzo za odwiedziny, gratulacje i komentarze. Wnuczka jest cudowna, tulipany kwitły pieknie(dzisiaj poprawiłem i są ładniejsze) no i zaliczyłem fajną wycieczkę na rowerku. Mam fajny materiał który i tutaj pokażę.
Pozdrowerki![]()
Witam miłośników mojego talentu. Pogoda jak widzicie zrobiła się wiosenna, zieleń "ruszyła' z kolorami, a ja w minioną niedzielę zwrrbowałem ekipę bikfanów i ruszyłem na miasto bezprawia trochę nacieszyć oko nie tylko kolorami wiosny. Przejechałem całą Łódź do byłego obozu na Radogoszczu, zaliczając po drodze park Julianowski>
1 2 Pod byłym obozem, miejscem hitlerowskiego bestialstwa dołączyła do mnie silna ekipa spragnionych rowerowania kolegów.
3 Po krótkiej sesji foto przy obozie,
4 5 ruszyliśmy przez peryferyjne obżerza Łodzi do drogi wylotowej na Konstantynów Łódzki. Tam zawróciliśmy do miasta bo w pobliżu był główny cel naszej wycieczki. Schron wojskowy z ok. 1937 r i jednoosobowy bunkier żołnierski przeniesiony z byłego już dworca kolejowego Łódź-Fabryczna.
6 7 Obiekt został zagospodarowany przez grupę entuzjastów militariów i historii łódzkiego Brusa. Jest obecnie w fazie rozwojowej, co oznacza zbieranie pamiątek, militariów, planów itp. Po zabezpieczeniu rowerków ruszyliśmy do schronowych podziemi, gdzie już zgromadzono wiele ciekawych eksponatów.
Ciąg dalszy nastąpi...........czas do pracy
Pozdrowerki![]()
Obrzeża
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Janusz sezon rozpoczety, trenuj tak aby pokazac sie w Swinkowie na pokladzie s/y Bosmat, bo jak nie pokazesz sie, to bedziesz mial u nas kreche![]()
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
No co nie bijcie- literówki się czasem zdarzają.
Waruga nie mogę nic objecać, choć bardzo bym chciał. Ale zobaczymy co będzie z moją pracą, urlopem i na co będe mógł sobie pozwolić (kasa). Może wybiorę się w kierunku Szczecina do Świnkowa i przejadę chociaż do Kołobrzegu. Jest tam parę miejsc w które chętnie bym wrócił lub zobaczył pierwszy raz. Jeszcze za wcześnie na takie plany, najpierw muszę córkę zdjąć ze stanu.![]()
Ostatnio edytowane przez BIKER ; 8.05.13 o 23:41