cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Boguś bój się...........sił wyższych![]()
Czas na dogrywkę.
1.
2.
3.
4.
Jak widzicie warto było pójść i popatrzeć, nie tylko na ciekawe targowe stoiska.
I na koniec coś z Bikerstory czyli moja fotka z ubiegłorocznej edycji konkursu "oblicza Łodzi" w gablocie promującej konkurs tegoroczny. Bezcenne.
Cholera nieskromny się robię
Pozdrowerki i dzięki za wizyty.
Ja pana nie poznaję panie Biker![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Znaczy się schodzę na psy![]()
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
BIKER - gratulacje! A możesz to wystawowe zdjecie "normalnie" wstawić? Bo z checią bym sie mu przyjrzał bez tych odblasków z gablotki. Fajna relacja z targów i do tego jeszcze ta modelka![]()
Persiku masz załatwione.
https://forum.olympusclub.pl/threads/77157-Rowerowo-fotograficzna-kariera-BIKERA./page11
i coś extra
Ostatnio edytowane przez BIKER ; 24.03.13 o 13:43
Z całą sympatią dla Ciebie BIKER, kolega niech się puknie w czoło, może tą butelką z kotów.
Co to znaczy "preferuje naturale"?? Na naturalne kadry, rozumiem nie obrabiane to Będziesz mógł sobie pozwolić, jak Osiągniesz poziom np: Dobasa, Muminka i im podobnych(choć i Ci nie stronią od Photoshopa).
Pokaż tu zdjęcia kolegi, bo mi to wygląda na zwykły sabotaż, albo wciskanie ciemnoty.
Ucz się, ucz się i ucz się, a nie pierdół Będziesz słuchał.
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|