Proponuj plener, proponuj - zapytam w robocie czy ta moja ekipa się tez nie ruszy
Może ktoś z forum dołączy?
Transport, jak wiesz, nie stanowi problemu.
Proponuj plener, proponuj - zapytam w robocie czy ta moja ekipa się tez nie ruszy
Może ktoś z forum dołączy?
Transport, jak wiesz, nie stanowi problemu.
C-740, SP550UZ, E-510, E-5 + dodatkowe zabawki
Moje wątki: Gryphoon'owe podwórko, Gryphoon w Australii, Łódź Bajkowa
Akcje: Spotting Okęcie - 6.01.2014
Waldku na początek jesli się da na weekend Spała i Tomaszów Maz. Niedaleko, a objektów sporo, mogą być w zimowej szacie. Rozważ temat i daj znaćczy realne.
Jeszcze mi przychodzi do głowy park w Arturówku, probiłbym przyrodę...
A może jak śnieg puści i będzie słonko to największa dziura w Europie (Kleszczów) ?
https://maps.google.pl/maps?q=kleszc...3%B3w&t=h&z=11
C-740, SP550UZ, E-510, E-5 + dodatkowe zabawki
Moje wątki: Gryphoon'owe podwórko, Gryphoon w Australii, Łódź Bajkowa
Akcje: Spotting Okęcie - 6.01.2014
Waldku mnie wszystko będzie odpowiadać co dookoła Łodzi w promieniu 100 km. leży. Tylko ja teraz pilnie szukam pracy i nie wiem co z tego wyjdzie i jakie przyniesie ograniczenia czasowe. Jak rozwiążę temat pracy, zobaczymy gdzie będę w stanie pojechać. A póki jej nie mam za wiele podskakiwać nie mogę![]()
Z moich hadeerowych archiwów wyciągnąłem zamek w Ogrodzieńcu
fajnie Ci wyszedł ten zamek, podoba mi się to foto![]()
Prosto z rawa wg preseta z Mahinery efect.![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Chętnie bym to zobaczył.
Jest co oglądać jak byłem przedstawiciel to często tamtędy jeździłem i nie raz to widziałem. Najfajniej było w pogodny dzień kiedy szedł słup pary w chmury![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ