Strona 114 z 401 PierwszyPierwszy ... 1464104112113114115116124164214 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1.131 do 1.140 z 4006

Wątek: Rowerowo- fotograficzna kariera BIKERA.

| OlyJedi Awatar CzaRmaX
    Mieszka w
    Łódź
    Siła reputacji
    152
    Moja galeria

Odp: Rowerowo- fotograficzna kariera BIKERA.

Nie zrzędź bo coś ostatnio tak zaczynasz a to nie w Twoim stylu . Jedna droga się kończy ale zawsze inna się zaczyna i wcale nie powiedziane, że mniej ciekawa
    Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ

Moderator Zwycięzca popRAWkiZwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Bodzip
    Mieszka w
    Gorlice
    Siła reputacji
    476
    Moja galeria

Że tak zapytam: mamrota piłeś ?
    cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
    Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
    W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach ||Łowca spamerów||

Moderator | OlyJedi Awatar apz
    Mieszka w
    Beskid Mały; Andrychów
    Siła reputacji
    338
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez BIKER Zobacz posta
    Ten nowo nabyty, nie ale nie ma na czym jeździć zbyt daleko. No i jeszcze coś...........on niedługo zostanie ojcem a ja dziadkiem i w jego przypadku preferencje będa inne.
    Drugi (przyszły) to co innego, on na moim Treku szaleje i Olkiem foty trzaska (nabył własnie E-620 na którego ja parol zaginałem) ale dumny jestem bo już na 2 wycieczkach był i zaraził sie Olkowaniem. Na mojej stronie jest opis wycieczek do Karsznic 2011 i tegorocznej na Mazury.
    Najmłodsze i najdzielniejsze mają na wakacje inne plany.
    Czas pokaże jak się sytuacja rozwinie może jeszcze coś...............
    Ty to jeszcze zawsze możesz współzałożyć wydział rowerowy uniwersytetu drugiego lub trzeciego wieku przy AWF w Łodzi i tam poszukać kompanów i kompanki do swego ekstremalnego hobby. A za lat kilkanaście mieć z kim powspominać...
    Biker-ku przed Tobą moc nowych możliwości, trzeba je tylko zauważyć i złapać za nogi.

Na nudzenie przewidź sobie czas miedzy 85 z 100 rokiem życia.
    Już nie pamiętasz jak ważne były Twoje plany i zamiary dla Ciebie w okolicach lat dwudziestu? One są własnie na tym etapie życia, i chca je same , po swojemu realizować.

Łódź jest piękna i się zmienia, życia Ci nie starczy by każdy jej kawałek obfotografować.

Powodzenia.
    Ostatnio edytowane przez apz ; 16.12.12 o 11:47
    E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro

| OlyJedi Awatar pers
    Mieszka w
    Nowy Sącz
    Siła reputacji
    45
    Moja galeria

Ja myslę, że to może być początek nowej przygody rowerowej a jak wnuki podrosną to dziadek pewnie też ich zarazi swoim foto-rowerowym hobby Powodzenia i zycze mimo wszystko dalekich wypraw rowerowych bo swiat z pozycji cyklisty jest inny niż ten z poziomu autokaru lub samochodu.

| OlyJedi Awatar BIKER
    Mieszka w
    zapomniana "Ziemia obiecana" obecnie Miasto bezprawia. Ale to moja Łódź.
    Siła reputacji
    126
    Moja galeria

Tak się spodziewałem. Dzięki za wizyty i komenty.
    Nic nie piłem i nie marudzę. Zmieniły się okoliczności i coś dobiegło końca. Coś co przez ostatnie lata dawało mi nieprawdopodobnej motywacji do czynów których wielu z Was pewnie nigdy by nie zrobiło. Darujcie pominę to milczeniem, ale dodam że dziękuję losowi za spotkanie ludzi, którzy zrozumieli moje intencje i podali mi rękę, choć wcale to łatwe dla nich nie było.
    Ten sukces ma bardzo wielu ojców i jego efekty im własnie dedykuję. Ja zrobiłem to co dyktowało mi serce i rozum.

Niech nikt nawet sobie nie wyobrażą, że ja zostawię rower i Olka schowam do szafy, wręcz przeciwnie. Jeśli uda się pokonać obecne przeciwności, to może będzie jeszcze ciąg dalszy w wersji rodzinnej, jeśli się po świecie nie rozjadą, czas pokaże. Planów to ja mam tak dużo, że nie wiem od czego zacząć.

Moderator | OlyJedi Awatar apz
    Mieszka w
    Beskid Mały; Andrychów
    Siła reputacji
    338
    Moja galeria

...Planów to ja mam tak dużo, że nie wiem od czego zacząć.
    Jak nie wiesz , to zacznij po kolei do tego co już teraz można zrealizować, potem kolejne i kolejne...
    E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro

| OlyJedi Awatar CzaRmaX
    Mieszka w
    Łódź
    Siła reputacji
    152
    Moja galeria

Planów to ja mam tak dużo, że nie wiem od czego zacząć.
    Zacznij od końca a jak dobrniesz do początku to wtedy zawróć i doprowadź wszystko do końca
    Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ

Zwycięzca popRAWki| OlyJedi
    Mieszka w
    Lubeka-Lübeck
    Siła reputacji
    180
    Moja galeria

a myslales ze ile czasu bedziesz meczyc te biedne dziewczyny tym pedalowaniem na rowerach.Podorastaly,znalazly gosci z samochodami i beda miec spokoj.Autkiem w drugi koniec Polski,tam z kufra rowerek wyciagna troche pojezdza po parku dla relaksu i szafa gra.I tak dlugo wytrzymaly.

| OlyJedi Awatar BIKER
    Mieszka w
    zapomniana "Ziemia obiecana" obecnie Miasto bezprawia. Ale to moja Łódź.
    Siła reputacji
    126
    Moja galeria

Zrobię to co będę mógł, a zacznę od zabezpieczenia sobie pracy, prawa do urlopu a dalej to może jakoś poleci. Entuzjazm mnie pogoni

Moderator Zwycięzca popRAWkiZwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Bodzip
    Mieszka w
    Gorlice
    Siła reputacji
    476
    Moja galeria

Zrobię to co będę mógł, a zacznę od zabezpieczenia sobie pracy, prawa do urlopu a dalej to może jakoś poleci. Entuzjazm mnie pogoni
    No i tak trzymaj. na następnym zlocie się widzimy.
    cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
    Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
    W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach ||Łowca spamerów||