Z kazdym dniem mojego zycia nieublaganie zwieksza sie liczba tych osob ktore moga mnie pocalowac w d...!
pozdrawiam reszte !
http://judasz007.blogspot.com/ ------- www.karolphotography.co.uk
Mnie się wydaje, że BIKER raczej nie będzie miał nic przeciwko innym wizją bo z tego co się zdarzyłem zorientować to nie jest on ograniczony na jeden tor postrzegania czegoś i pozytywnie zakręcony z niego gość. Inne wizje czy są fajne czy nie to zawsze wnoszą jakiś inny punkt widzenia i przez to są fajne.
Z moje strony powiem, że podoba mi się kierunek Twojej wizji ale nie do końca realizacja. Fajna ta ciemna tonacja ale może te przepały można byłoby zlikwidować na lokomotywach, zieleń jednak trochę odczernić i tak jakoś może jeszcze wszystko zmiękczyć? Taka moja wizja ale nie musi zgadzać się z Twoją![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Cześć chłopaki. Widzę że dyskusja nad moimi "dziełami" trwa w najlepsze. Tak jak wcześniej pisałem, nie mam jeszcze odpowiednich "podkładów" nieba aby je podłożyć w razie potrzeby na zdjęcie. Ale spokojnie temat się opanuje poprzez konsekwencję w prawidłowym foceni i "Wstawki" z czasem na pewno już nie będą potrzebne.
Bawcie się póki co, kto chce ja nic przeciw nie mam, gdybym myślał inaczej nie pokazywałbym Wam rawów.
judasz mnie się Twoja wersja za bardzo nie podoba, za czarna. Ja swoją "hadeeryzację" staram się zbliżać do rzeczywistości z podkręceniem dostojności tych lokomotyw i ich historycznego znaczenia. Bawię się tak jak umię w te jesienne wieczory, bo te fotki są tego warte. Ale wieżcie mi, zrobię lepsze, NA PEWNO!!!
Szacun dla Was wszystkich, za to że jesteście, wpadacie, pokazujecie własne wersje i radzicie. Macie swój udział w tym, że diabli mnie wieczorami noszą po torach i wycieczkuje do skansenów. Boli mnie to że mój świat pełen jest ograniczeń, bo zrobił bym więcej i skala jakości szła by w górę jeszcze bardziej, ale powoli..............
---------- Post dodany o 12:09 ---------- Poprzedni post był o 11:57 ----------
CzaRmax tobie to raczej grafika wyszła, też niezła ale trochę za ciemna. Ja wychodzę z założenia, że jesli ciuchcia została odrestaurowana, widać na niej czerwone koła i zderzaki, zieloną kabinę i trawę wokół torów, a nad wszystkim błękitne lub nawet burzowe niebo, to taki zestaw kolorów warto pokazać i do tego zmierzam na swoich fotkach.
Mnie właśnie o to chodziło aby z lokomotki lekką grafikę zrobić tak jakoś mi pasowała w ciemniejszych barwach - no przecież wiesz, że ja lubię takie odpały hihi. Ja przykładowo w PENach lubię "Dramatyczną Tonację" co nie każdy ją toleruje a wiadomo, że ona trochę pod HDR podjeżdża i raczej dużo rzeczy zaczernia
![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Taka tonacja świetnie by się na pędzące w dzień lub w nocy pociągi nadała, z mgłą w roli głównej.
A mnie jest b. miło, że watek odwiedzacie i chcecie wyrażac swoje zdanie o moich fotkach albo pokazywać swoje wersje. Tu nigdy żadnych ograniczeń nie będzie, zwłaszcza że ja sobie jeszcze z wieloma elementami obróbki nie radzę.
I żeby słowo w czyn przekształcić, znów mam dla Was prezent, ostrzegam bardzo ciekawy, choć moje niedoskonałości posiadać może
W załączniku raw-niespodzianka, bawcie się kto może, tylko pokażcie co kto wyczynił, a ja sobie pooglądam swoje dzisiejsze dzieła.
KURDE wiedziałem, że prawie "goła baba" będzie zanim jeszcze ściągnąłem plik hehe![]()
Tylko nie mów, że jest nieładna!!!!!!!!!![]()
Ja tego nie powiedziałem. Fajna a ten wzrok.......
![]()
To są fotki z warsztatów zorganizowanych przez firmę Sony w łódzkiej filmówce w 2010 r. w ramach targów Foto i Video. Ta Pani to studentka łódzkiej szkoły, która z koleżankami pozowała do zdjęć w sali stylizowanej na scenerię westernu. Spaprałem te fotki bo nigdy wcześniej w takich miejscach nie fociłem. Ale impreza była extra i ja te foty bardzo lubię.