Dziękuję Wam bardzo za wizytę i miłe słowa. Zawsze lubiłem historię i zabytki, ale nigdy nie patrzyłem na Łódź i nie tylko tak jak w ostatnich latach dzięki aparatowi Olympus i wycieczkom na rowerze. Pozytywnie mnie "kopneło" bo naplenerach czy zabytkach nie tylko Łodzi mogłem się trochę podszkolić fotograficznie w wersji cyfrowej. Nigdy tego nie zapomnę, że to tej firmie zawdzięczam i 2 może 3 osobom z jej pracowników. A zdjęciami dzielić się lubię, wszak ciągle jeszcze sporo "rezerw" fotograficznych mam do pokonania. Mam nadzieję że miaja 520 nie ulegnie jakiejś awarii i będe mógł jeszcze poszaleć, bo pomysłów mam do końca życia i o jeden dzień dłużej. Żeby tylko zdrowia nie brakło, Waszego towarzystwa, czasem jakiś spotkań może zlotów to jeszcze na zdjęcia mojego autorstwa popatrzycie i myślę że niejedno będzie więcej niż dobre.
Tymczasem pozdrawiam wszystkich, zapraszam tych co tu jeszcze nie byli i.............żegnam się czasowo. Jutro start na podbój Mazur(Ketrzyn, Giżycko, Gierłoż, Mamerki, Węgorzewo i sporo bym jeszcze musiał napisać, ale nie byłoby niespodzianki.
Trzy córy i narzeczony jednej z nich już mają godzinę 0
Pozdrowerki