|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Waszmościowie pyśne i malina. Bodzipowe realniejsze, Saborowe kreatywne
Ja trochę mniej rozjaśniłem cienie przy oknie, bo takie były.
Saboor celowo zostawiłem jaśniejszą czerwień. Starałem się oddać realizm światła słonecznego na murach. Tam o zachodzie, zawsze jest tak jaskrawo.
Ostatnio edytowane przez BIKER ; 12.04.15 o 20:26
G1, G5 | 14-45 | mZD 40-150 | kilka M42 | Moje wątki:
Foto-Różności ; Dymne Impresje ; Stary i Nowy Elbląg
Góra została naturalnie odkadrowana, ze względu na nie do końca odsłoniętą roletę. Ona "zaciemniał"a góre zdjęcia.
Tak analizując Wasze rady, wracam z sentymentem do fotek z moich rowerowych wypadów i coś tam usiłuję poprawić. Pracuję nad owym stawem z koniami, bocianami i nie tylko.
1. Zachód nad Jez. Dreństwo(koło Augustowa)
Wiem, wiem, to jeszcze nie to. Ale nieco zmieniłem metody wywoływania Raw, poprawiam kolory, BB. itd. To jednak dla mnie spore wyzwanie, dlatego dość wolno mi to idzie. Wkrótce pokażę poprawki z koniami i bocianami. A na bis....
3. Nadbiebrzańskie błota bez koni.
CDN
Ostatnio edytowane przez BIKER ; 12.04.15 o 20:56
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA