Ty Biker chyba odnalazłeś powołanie w gwiezdnych fotach pędzących okrętów kosmicznych w nadświetlnej![]()
Ty Biker chyba odnalazłeś powołanie w gwiezdnych fotach pędzących okrętów kosmicznych w nadświetlnej![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Paweł nie ma w tym powołania, jest raczej owczy pęd do zrobienia czegoś innego niż zwykle się robi. Biorę trochę przykład z Ciebie, Twoich okrąglaków, ludzików itp.
Tylko wersja bardziej przyziemna, bo ja za zdolny w grafice nie jestem, więc szukam własnego świata. A skoro fotografowanie sprawia mi tyle radości i daje motywację to jadę dalej.
1. Autobus czerwony przez ulicę mego miasta mknie............
2. Zapatrzyli się w.............Bikera
CDN![]()
Ostatnio edytowane przez BIKER ; 18.02.15 o 11:10
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Zaraz spadam na powtórkę, bo efekt bardzo mi się podoba. Trochę się nie zgrało w czasie, bo się nieco spóźniłem i za bardzo się ściemniło. Dzisiaj pokombinuję inaczej z parametrami..
A z balansem Heniu, to ja już nie wiem co wymyśleć, przewałkowałem ta fotkę na mnóstwo sposobów wywołując Rawa, tych brzyduli jaskrawo świecących się nie pozbyłem. Może dzisiaj wyjdzie efektownie i lepiej![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
2. Zapatrzyli się w.............Bikera.
Podoba mi sie.
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
No i po sesji. Trochę sobie poimprowizowałem i wkrótce poznam efekty.
Zgodnie z prośbą Helmutha wstawiam rawa z piewrszej foty. Do pozostałych jeszcze wrócę.
Ostatnio edytowane przez And.N ; 20.02.15 o 20:44
G1, G5 | 14-45 | mZD 40-150 | kilka M42 | Moje wątki:
Foto-Różności ; Dymne Impresje ; Stary i Nowy Elbląg
Faktycznie, przeoczyłem.Zatem wstawiam to właściwe.![]()