Biker ten krazownik to rejsowa fota![]()
Biker ten krazownik to rejsowa fota![]()
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Tak kapitanie, ten sam w którym Kowal siedział.![]()
Dziś mam dla Was ciekawostkę. Krótka historia jednego treningu. Bohaterem jest Bruno,ale nie tylko.
1. Zaczynamy trening, czyli moja córka szkoli Bruna, wnuczka patrzy a ja.............Olkuje
2. Bruno szaleje.
3. Ochroniarz i Martynka.
4. Zabierzcie piłkę Brunusiowi
I to by było na tyle, ze słonecznego Bikerowego boiska.
CDN
Bruno na ostatniej focie przymierza sie do gry w koszykowke?![]()
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Jak widzę Bruna w takim kagańcu to mi się tak żal robi tej psiny. Bym wtedy Janusza tak przez kolano i...![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Jak bym mu pozwolił bez kagańca za piłką latać, to te chłopaki by w portki narobiły, a ja bym musiał bez przerwy piłki kupować. O innych ew. problemach nie wspomnę. To zwierzę jest mądre, ale zbyt impulsywne. Wnuczka to mu może po ogonie chodzić, ale na innych dzieciach to ja testować nie będę.
Jego sfocenie przy szleństwie za piłką jest nie lada sztuką, dlatego wziąłem do pomocy córkę. Jeszcze nie do końca mi się udało, to co chciałem, ale ja trenuję, a on skacze. Czas pracuje dla mnie.![]()
Ostatnio edytowane przez BIKER ; 11.08.14 o 13:34
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|